Het avontuur van Eline

Eline Roos | Adviseur StudeltaMijn talent
Ik daag mensen graag uit. Waar sta jij voor op? Wat vind jij belangrijk? Ik geloof dat mensen tot hun recht komen als ze doen wat ze het liefst doen. Iedereen heeft een dosis talent. Sommige mensen hebben dit al ontdekt, anderen zijn bezig dit talent te ontdekken. Ik help graag mee bij het zoeken naar talent en om deze in te zetten zodat de (zorg)wereld een stukje beter wordt.

Mijn toekomst
...Ligt niet vast. Waar ik over 5 jaar sta? Geen idee! En dat vind ik dan weer een heerlijk idee. Ik wil altijd blijven leren en ontwikkelen en weet dat ik veel energie haal uit het contact met mensen. Als ik later terugkijk op mijn leven, wil ik veel liefde, uitdaging en avontuur zien.

Mijn wereld
...Is de leukste van allemaal! Ik ben ervan overtuigd dat je zelf verantwoordelijk bent voor je levensgeluk. Ik ben gelukkig als ik door mijn stad Rotterdam fiets, op weg naar een koffietje, wijntje of hapje eten met vriendinnen, vrienden en familie. Maar ik ben ook gelukkig als ik het vliegtuig instap op zoek naar avontuur! Voetbal is mijn sportieve bezigheid: ik heb een uitdaging nodig om mijn energie kwijt te kunnen. En wat hier zo mooi aan is? Je doet het samen.

Eline Roos
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Uitdagen
elineroos@studelta.nl
06 81 82 77 66