Maak kennis met Eline

Mijn talent
Mijn doorzettingsvermogen, open communicatie en levendigheid kenmerken mij. Ik vind het belangrijk om altijd open en eerlijk te communiceren zodat mensen weten wat ze van mij kunnen verwachten. Daarnaast vind ik het leuk om steeds vol enthousiasme op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en mensen om mij heen te adviseren.

Mijn toekomst
De eerste stap is gezet! Ik heb de kans gekregen om mezelf verder te gaan ontwikkelen op het gebied van recruitment en deze kans wil ik dan ook optimaal benutten. Ik ben ervan overtuigd dat je door dicht bij jezelf te blijven en in jezelf te geloven, je het beste uit jezelf kan halen. Ik krijg energie van mensen adviseren, dus dit blijf ik in de toekomst graag doen!

Mijn wereld
Mijn wereld wordt gevormd door de mensen om mij heen. Het liefst omring ik mij met vrienden en familie. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, lekker te koken en (misschien wel te vaak) uit eten te gaan. Ik zit niet graag stil, daardoor is mijn agenda vaak bomvol gepland met afspraken met vriendinnen.