Het avontuur van Eline

Mijn talent
Mijn doorzettingsvermogen, open communicatie en levendigheid kenmerken mij. Ik vind het belangrijk om altijd open en eerlijk te communiceren zodat mensen weten wat ze van mij kunnen verwachten. Daarnaast vind ik het leuk om steeds vol enthousiasme op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en met door mijn kritische blik ben ik goed in het signaleren van mogelijkheden tot verbetering.

Mijn toekomst
De afgelopen 2 jaar heb ik binnen Studelta de rol van recruiter binnen de ziekenhuissector mogen vervullen. Ondanks dat ik de functie van recruiter heel erg leuk vond, was het voor mij tijd om te gaan pionieren. Mijn passie voor de zorg, de missie van Studelta en collega’s maakte dat ik graag bij Studelta wilde blijven werken, maar dan wel in een nieuwe rol. En dat is gelukt, sinds april 2018 ben ik projectleider Future Health Design en probeer ik samen met collega’s en zorginstellingen de creatieve sector te verbinden aan de zorg. De komende tijd is het mijn missie om dit traineeship goed uit te rollen en elke zorgorganisatie kennis te laten maken met de creatieve sector.

Mijn wereld
Mijn wereld wordt gevormd door de mensen om mij heen. Het liefst omring ik mij met vrienden en familie. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, lekker te koken en (misschien wel te vaak) uit eten te gaan. Ik zit niet graag stil, daardoor is mijn agenda vaak bomvol gepland met afspraken met vriendinnen en vrienden.