Het avontuur van Ditte

Mijn talent
Voor mij is het pad naar je doel net zo belangrijk als het doel zelf. Soms gaat dit gepaard met vallen en opstaan, maar daardoor wordt je uiteindelijke doel nog veel meer waard. Krijg je te maken met tegenslagen? That’s life. Het is juist een kunst om hieraan toe te geven, je koers te wijzigen en uiteindelijk dichter bij je doel te komen. Mijn motto: ‘een opgever wint nooit, een winnaar geeft nooit op’.

Mijn toekomst
Ik wil mijn steentje bijdragen door mensen met elkaar te verbinden. Tegenwoordig zijn er steeds meer uitersten aan het woord. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld waarin we nu leven nog meer met elkaar in verbinding kan en moet staan. Bij Studelta maak ik graag een begin door het slaan van bruggen tussen mensen en organisaties.

Mijn wereld
Mijn naam verraadt misschien al iets: Deens bloed met een zachte G. Deense nuchterheid verbonden met het bourgondische Brabantse. De Brabander in mij blijft er altijd zitten; ik ben graag onder de mensen en hou van gezelligheid om me heen. Maar dit moet wel in balans zijn: in een steeds snellere wereld vind ik het belangrijk om mezelf af en toe terug te trekken en rust te vinden. Dit doe ik door veel te sporten en me zo weer te kunnen opladen.