Het avontuur van David

David Bobeldijk | Studelta

Mijn talent
Mijn kracht ligt vooral in mijn openheid. Door open en duidelijk te communiceren worden complexe zaken simpel en komen onbenoemde dingen boven tafel. Ik benoem graag wat ik zie, denk of voel en de mensen om mij heen ervaren dit vaak als prettig en verfrissend.

Mijn toekomst
Als ik zie wat wij in ruim 15 jaar gedaan hebben is het moeilijk om te voorspellen wat er in de toekomst allemaal gaat gebeuren. Wat in elk geval een doel is, is om Studelta verder uit te bouwen en er voor zorgen dat Studelta nog meer een begrip wordt dan het nu al is. Voor vrijwel alle bedrijven en organisaties is het van groot belang om van de inzet van jongst werkende generatie gebruik te maken en deze generatie aan zich te binden. Studelta is daar de ideale faciliterende partner voor.

Mijn wereld
Als mede-eigenaar van Studelta ben ik vooral op de achtergrond betrokken en vrijwel niet meer in de operatie van de organisatie. Soms pak ik een specifiek project binnen Studelta op. Naast en ook vanuit Studelta sta ik organisaties bij met recruitment vraagstukken en sta geregeld op het podium als spreker en trainer. De onderwerpen waar ik graag mensen in meeneem gaan vooral over het vinden van een betere samenwerking tussen verschillende generaties en het vinden van meer energie in het werk.

David Bobeldijk
Studelta
Kernwaarde: Openheid
david@studelta.nl
06 46 73 64 98