Het avontuur van David

David Bobeldijk | StudeltaMijn talent
Mijn kracht ligt in mijn openheid. Door open en duidelijk te zijn komen anderen niet voor verrassingen te staan en dat wordt als prettig ervaren. Ook is het als een spiegel: dit merk ik door de openheid die ik terug krijg in de vele gesprekken met opdrachtgevers en talenten. Verder ben ik goed in en geniet ik van de vertaalslag maken van een vraag, probleem of uitdaging van een organisatie naar een concrete oplossing door middel van het inzetten van jong talent.

Mijn toekomst
Als ik zie wat wij in bijna tien jaar bereikt en gedaan hebben is het moeilijk om te voorspellen wat er in de volgende tien jaar allemaal gaat gebeuren! Wat in elk geval een doel is, is om Studelta verder uit te bouwen en er voor zorgen dat Studelta nog meer een begrip wordt dan het nu al is. Voor vrijwel alle bedrijven en organisaties is het van groot belang om van de inzet van jong talent gebruik te maken en deze talenten aan zich te binden. Studelta is daar de ideale faciliterende partner voor.

Mijn wereld
Mijn wereld bestaat voornamelijk uit mijn activiteiten bij Studelta dat ik met zeer veel plezier en passie doe. Organisaties helpen, projecten opzetten, talentvolle mensen aan een tijdelijke of vaste baan op niveau helpen en ontwikkeling op hoog niveau aan bieden. Er is zoveel moois dat we voor veel verschillende mensen en partijen kunnen betekenen. Mijzelf ontwikkelen, anderen helpen bij hun ontwikkeling en bijdragen aan de groei en aan het succes van Studelta zal nog heel lang een perfecte combinatie blijven!

David Bobeldijk
Studelta
Kernwaarde: Openheid
david@studelta.nl
06 46 73 64 98