Het avontuur van Astrid

Astrid Beijen | Adviseur Studelta
Mijn talent
Ik geloof dat stilstaan gelijkstaat aan achteruitgang en besteed dan ook veel aandacht en tijd aan ontwikkeling. Met mijn leergierige houding zorg ik ervoor dat ik niet alleen op persoonlijk vlak maar ook op vakinhoudelijk vlak steeds blijf leren. Zo probeer ik altijd zoveel mogelijk te weten te komen over mijn opdrachtgevers, de markt waarin zij zich bevinden, de problemen waar zij tegenaan lopen, maar ook de kansen die er voor hen zijn. En dit beperkt zich niet alleen tot de feiten, ook de personen met wie ik in aanraking kom leer ik graag écht kennen. Met deze aanpak streef ik naar een hechte band én duurzame samenwerkingen met mijn opdrachtgevers. 

Mijn toekomst
Als je mij 3 jaar geleden had gevraagd hoe mijn toekomst eruit zou zien dan zou ik je dit tot in detail kunnen beschrijven. Inmiddels besef ik echter dat de toekomst niet te voorspellen valt, er zijn simpelweg te veel verschillende factoren van invloed. Hoe mijn toekomst er dus uit ziet? Ik heb werkelijk waar geen idee en ik vind het heel fijn dat ik mij hier niet al te druk om maak, maar gewoon zie wat het leven mij brengt. 

Mijn wereld
Heerlijk een wijntje drinken met vriendinnen, een avondje stappen of een festival bezoeken, maar ook op zondag wandelen door het bos met mijn gezin of lekker koken zijn activiteiten waar ik veel energie en plezier uithaal. Ook ben ik gek op sport en je vindt mij dan ook meerdere keren per week in de sportschool.

Astrid Beijen
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Leergierig
astrid@studelta.nl
06 14 63 58 10