Het avontuur van Arno

Arno Voorn adviseurMijn talent
Vrolijk, frivool, grapjes, optimistisch, direct, open, enthousiast, sportief, overtuigend, energiek, (on)rustig, dromer, passie, verbinding, lui, gezelligheid, team, solo. Deze opsomming van woorden schetst een goed beeld van mijn persoonlijkheid. Als rasoptimist zie ik overal kansen en zelden bedreigingen. Deze benadering zet ik graag vol enthousiasme in om de mensen om mij heen positief te beïnvloeden door ze een blik te gunnen door mijn (soms te) roze bril.

Mijn toekomst
Studelta wil de zorg in beweging brengen en vergrijsde generaties opschudden. Ik ben heel blij dat ik een bijdrage mag leveren aan deze missie. In mijn rol als accountmanager spreek ik regelmatig met medewerkers van zorginstellingen en het is voor mij duidelijk dat onze pioniers meer dan een steentje kunnen bijdragen aan de veranderingsbehoefte van deze instellingen. Het is dan ook mijn doel om nog meer talentvolle pioniers te verbinden aan innovatieve zorginstellingen.

Mijn wereld
Mijn wereld bestaat uit familie, vrienden, Suriname, reizen, feesten en sport. Sport heeft een zeer prominente rol in mijn leven, ik speel basketbal in competitieverband, ben regelmatig te vinden in de sportschool en loop graag wekelijks een rondje hard door het bos. Sport is voor mij een heerlijke uitlaatklep en zorgt buiten de inspanning ook voor de nodige ontspanning.

Arno Voorn
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Wendbaar
arno@studelta.nl
06 83 64 24 45