Het avontuur van Annemieke

Mijn talent
In verbinding met ieder om me heen ben ik in staat vertrouwen en veiligheid te creëren vanuit oprechte interesse. Ik heb leren kijken naar gedrag. Door mijn sensitiviteit kan ik vroegtijdig inspelen op vraagstukken. Ik help graag bij het vertalen van gedrag om situaties beter te kunnen begrijpen.

Mijn toekomst
We leven in een wereld waarin ego voorrang krijgt. Een wereld waarin social media het loopje met ons neemt. Een wereld waarin belangrijke gebeurtenissen voornamelijk door het oog van de camera worden beleefd. Aandacht wordt afgeleid van het wezenlijke: zuiver contact vanuit oprechte verbinding. Precies daarom kijk ik ernaar uit om mijn rol als accountmanager te gaan vervullen bij Studelta. Vanuit mijn werkervaring binnen diverse zorginstellingen weet ik dat er ontelbaar veel kansen liggen voor het koppelen van pioniers aan organisaties.

Mijn wereld
Inspiratie doe ik het liefst buiten op, al wandelend door de straten. Op zoek naar kunst en cultuur. Ik reis graag, sport regelmatig, bezoek musea en concerten, bespeel de piano en creëer in de keuken. Fit en nieuwsgierig naar alles wat komen gaat.