Wie zijn wij?

Wij zijn er voor hongerige starters en maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Een gekke mix tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Wij ontdekken de verborgen parels van de arbeidsmarkt en ontwikkelen ze tot effectieve professionals. Met de juiste tools in handen plaatsen wij ze binnen maatschappelijk betrokken organisaties. We schuiven geen cv'tjes, maar focussen op drijfveren en persoonlijkheid.
 
Zo zijn wij in staat de perfecte match te maken.
Wil jij nu meer weten over ons en vooral over de jongste generatie werkenden? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief waarin wij feitjes en inspiratie delen. 

Wat drijft ons?

Lef
Lef
Lef brengt nieuwe avonturen. Iedereen heeft een paar stoute schoenen in de kast staan. We hoeven ze alleen maar aan te trekken. Af en toe.
Groei
Groei
Groei betekent ontwikkeling. En ontwikkelen betekent ook fouten maken. Niet erg, als we er maar van leren. Het mooiste dat we kunnen zijn is onszelf.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig
Nieuwsgierigheid opent nieuwe werelden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. We luisteren en proberen te begrijpen, daarna begrepen te worden.
Vertouwen
Vertrouwen
Vertrouwen is de basis van elke samenwerking. We zeggen dus wat we doen en doen wat we zeggen. En vinden samen met jou altijd een oplossing.
Plezier
Plezier
We nemen dingen soms met een korrel zout. Proberen altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Want gedeeld plezier is dubbel plezier.
Missie
Onze missie
Iedereen op avontuur van werkgeluk, dat is onze missie!

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij maken vanaf het eerste contactmoment een open, positieve indruk die bepalend is voor de samenwerking.
  • Wij begrijpen dat ieder mens uniek is en doen daarom een beroep op het verbindend vermogen van onszelf en de ander.
  • Wij geloven in duurzame resultaten en streven dit na in al het werk dat wij verrichten.
Lorem ipsum
Ik ken mijzelf beter en weet beter waar ik sta
Boris Borsje over zijn tijd bij StudeltaPionier, Gemeente Purmerend