Wat kun je lezen in dit whitepaper

HOERA! HIEPHOI! Hang de vlag uit! In september 2020 is Studelta gestart met het 60e Basisprogramma! Wat dat betekent? Dat er via Studelta 60 groepen pioniers zijn gestart met hun eerste baan, terwijl zij in onze Gym tegelijkertijd keihard werken aan zichzelf en hun ontwikkeling tot effectieve professional.

Als bemiddel-academie extraordinaire, met ruim 15 jaar ervaring in het bemiddelen van starters, weten we inmiddels wat de risico’s zijn van het aannemen van starters. Wij horen regelmatig van opdrachtgevers dat zij niet precies weten wat zij van een starter kunnen en mogen verwachten. Andere opdrachtgevers aarzelen om een starter aan te nemen omdat zij bang zijn dat het lang duurt voor een starter up-and-running is. Om maar niet te spreken over de vele (terechte en onterechte) vooroordelen die over de jongste generatie werkenden de ronde doen.

In dit whitepaper willen we graag met je delen wat wij hebben geleerd van de begeleiding van meer dan 1000 starters. Zo heb je de juiste tools om starters ook binnen jou organisatie snel effectief in zijn rol te krijgen. 
Een starter snel effectief in zijn rol

Download ons whitepaper: Starter snel effectief in zijn rol