De functioneel beheerder van morgen

Er moet gepionierd worden! Zodat jouw organisatie vooroploopt in functioneel beheer of het oude 'applicatiebeheer'. Want als de eisen van deze functie veranderen, is het logisch dat ook het profiel verandert. Maar hoe selecteer én begeleid je deze functioneel beheerders dan?

Wij spraken met managers van verschillende (zorg)organisaties én met onze pioniers - de functioneel beheerders van nu - die daar aan het werk zijn. We vroegen hen naar hun ervaringen.

In dit whitepaper delen we die ervaringen én bespreken we de 7 competenties die onmisbaar zijn voor de functioneel beheerder van nu. Ook geven we 7 praktische tips voor leidinggevenden van startende functioneel beheerders om een aantrekkelijke werkgever te worden én te blijven. Vul je gegevens hiernaast in om het whitepaper gratis per e-mail te ontvangen.

Download ons whitepaper: De functioneel beheerder van morgen

Wil je meer weten over de verschillende sectoren waarin we werkzaam zijn en onze blik hierop? Lees dan eens één van onze verhalen! Kies hiernaast de sector waarin je werkzaam bent, dan laten wij je al het nieuws zien waarvan wij denken dat interessant voor je is!

Verhalen

0

Klantcase | Een medior vervangen door een starter

Bij deze ggz-instelling besloten de ervaren zorgverkoper te vervangen door een junior zorgverkoper. Lees hier hoe succesvol dit is!

3

Klantcase | Data-analist met communicatieve vaardigheden en bèta gevonden!

Voor onze klant Stichting Prisma vonden wij de kandidaat die ervoor zorgt dat de afdelingen zelfstandig & optimaal gebruik maakt van de data.