Welke whitepaper past bij jou?

Whitepaper: Een gouden generatiepact
Ben jij binnen jouw gemeente bezig met het vergrijzingsvraagstuk? Of wil je graag aan de slag met de implementatie van het generatiepact? Download dan onze whitepaper met 5 vuistregels voor een gouden generatiepact.

Whitepaper: De funtioneel beheerder van morgen
Het vakgebied van functioneel beheer verandert. Er wordt meer gekeken naar de soft skills, dit betekent dat het moeilijker is om de passende profielen te vinden. Lees ons whitepaper eens en kom erachter. 

Whitepaper: Capaciteitsmanagement
Werk jij in de zorg en kamp je met een capaciteitsprobleem? Wij hebben de in gesprek met verschillende ziekenhuizen de grootste uitdagingen en succesfactoren op een rijtje voor jou gezet. 

Whitepaper: Toolkit Lenteschool
Ben jij bezig met het organiseren van een lente- of zomerschool? Wij hebben een toolkit voor jou samengesteld. Garantie: Een succesvolle lente- of zomerschool voor jouw leerlingen.

Whitepaper: Zelforganisatie in de zorg 
Zelforganisatie blijft een hot topic in de zorg, maar waar moet je dan rekening mee houden? Wij hebben zelf de switch gemaakt en hebben onze ervaringen gebundeld met die van opdrachtgevers in de zorg. Het resultaat? Een whitepaper met 8 tips voor jou!