Whitepapers

In onze whitepapers hebben wij kennis en ervaring over verschillende onderwerpen gebundeld. Bekijk hieronder welke whitepapers je gratis kunt downloaden.

downloadonzewhitepapers_1.png

Whitepaper: Een gouden generatiepact
Ben jij binnen jouw gemeente bezig met het vergrijzingsvraagstuk? Of wil je graag aan de slag met de implementatie van het generatiepact? Download dan onze whitepaper met 5 vuistregels voor een gouden generatiepact. 

Whitepaper: Capaciteitsmanagement
Wat is capaciteitsmanagement, waar liggen de uitdagingen en wat zijn de belangrijkste succesfactoren? De antwoorden op deze vragen kun je lezen in dit whitepaper.

Whitepaper: Van pionier tot professional
In dit whitepaper nemen we de starter mee in alle fasen die voorafgaan aan het vinden van een droombaan. Onze recruiters geven waardevolle tips die houvast bieden in die spannende periode.

Whitepaper: Lenteschool
De afgelopen jaren heeft Studelta heel wat lentescholen georganiseerd. In dit whitepaper hebben wij onze expertise op dit gebied gebundeld. Want het plannen van een lenteschool heeft aardig wat voeten in de aarde.

Whitepaper: Zelforganisatie in de zorg
De overgang naar zelforganisatie verloopt lang niet altijd vlekkeloos. Download ons whitepaper met tips, handvatten en inzichten voor een succesvolle implementatie van zelforganisatie in jouw organisatie.