Welke whitepaper past bij jou?

Handleiding: Een goede sollicitatieprocdure

In 15 jaar hebben we zoveel gezien, geprobeerd en geleerd rondom werving en selectie, dat we graag onze expertise delen. Dit doen we door tips te geven, maar bovenal door een handleiding beschikbaar te stellen voor een goede sollicitatieprocedure.
>> Download de handleiding met 10 stappen

Whitepaper: Hoe krijg je een starter snel effectief in zijn rol?

Wij horen regelmatig van opdrachtgevers dat zij niet precies weten wat zij van een starter kunnen en mogen verwachten. Daarom hebben wij onze kennis gebundeld in dit whitepaper!
>> Download ons whitepaper inclusief tips. 

Whitepaper: Een gouden generatiepact

Ben jij binnen jouw gemeente bezig met het vergrijzingsvraagstuk? Of wil je graag aan de slag met de implementatie van het generatiepact?
>> Download ons whitepaper met 5 vuistregels voor een gouden generatiepact.

Whitepaper: De funtioneel beheerder van morgen

Het vakgebied van functioneel beheer verandert. Er wordt meer gekeken naar de soft skills, dit betekent dat het moeilijker is om de passende profielen te vinden.
>> Download ons whitepaper en kom erachter. 

Whitepaper: Capaciteitsmanagement

Werk jij in de zorg en kamp je met een capaciteitsprobleem? Wij hebben de in gesprek met verschillende ziekenhuizen de grootste uitdagingen en succesfactoren op een rijtje voor jou gezet. 
>> Download ons whitepaper en los jouw capaciteitsprobleem op.

Whitepaper: Toolkit Lenteschool

Ben jij bezig met het organiseren van een lente- of zomerschool? Wij hebben een toolkit voor jou samengesteld. Garantie: Een succesvolle lente- of zomerschool voor jouw leerlingen.
>> Download onze toolkit voor een succesvolle lenteschool.

Whitepaper: Zelforganisatie in de zorg 

Zelforganisatie blijft een hot topic in de zorg, maar waar moet je dan rekening mee houden? Wij hebben zelf de switch gemaakt en hebben onze ervaringen gebundeld met die van opdrachtgevers in de zorg. Het resultaat? Een whitepaper met 8 tips voor jou!
>> Download het whitepaper met 8 tips. 


Inschrijven nieuwsbrief

Whitepapers in jouw mailbox ontvangen?

Wil jij nu als eerste onze nieuwste whitepapers ontvangen? En maandelijks overig nieuws over de jongste generatie werkenden ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.