Met wie werken wij?

Wij zijn een troep enthousiastelingen die gelooft dat verandering van de wereld om ons heen alleen kan als mensen zichzelf maar ook elkaar begrijpen. Wij werken voor organisaties die dat ook geloven. Wij werken voor opdrachtgevers die ruimte geeft aan haar pioniers om te experimenteren. Om fouten te maken en te leren. Wij werken voor bedrijven en organisaties die vooruit willen en daarbij de maatschappij, haar klanten en collega’s voorop zetten.

Elk jaar helpen we meer organisaties en bemiddelen we jonge hbo’ers en academici naar een baan waar zij gelukkig worden. Wij ondersteunen organisaties met diensten die zich traditioneel lieten omschrijven als recruitment, tijdelijke inzet, projecten en ontwikkeling. Wij hebben daarin onze eigen stijl. Om jou optimaal van dienst te zijn hebben we ons georganiseerd in zogenaamde klantteams: GemeentenGGZLangdurige ZorgOnderwijsWoningcorporaties en Ziekenhuizen.

wendel_overzicht.jpg          janneke.jpg           isabeau_overzicht.png

                Gemeenten                                            GGZ                                                  Langdurige Zorg

 

jelke_1.png          guido_profiel.png           ellen.png

               Onderwijs                                     Woningcorporaties                                        Ziekenhuizen