We care: voor de toekomst van zorg!

Door veranderende wet- en regelgeving is de care-sector in de afgelopen jaren flink in beweging. Organisaties willen of moeten zelfs innoveren; anders, efficiënter en effectiever werken. Studelta koppelt de kennis, kunde en kwaliteiten van haar opdrachtgevers met de onbevangen blik van onze jong hoogopgeleide pioniers. Testimonials hierover vind je op deze pagina, maar liever vertellen we het jou face-to-face!

Zorgorganisaties moeten in korte tijd een ongekende verandering doorvoeren. Zo zien we verschuiving van financiële middelen, verantwoordelijkheden en een groeiende burgerparticipatie. Hierdoor worden processen en diensten anders ingericht en zullen vooral medewerkers anders aan de slag moeten. Om een succesvolle verandering teweeg te brengen om deze transitie tot een succes te maken, hebben organisaties een vernieuwde kijk nodig die leidt tot een toekomstbestendige vertaling naar beleid. Onze pioniers zijn de professionals van de toekomst; zij zijn als geen ander in staat om te werken met nieuwe systemen en eigentijdse uitdagingen. Zij helpen organisaties daadwerkelijk verder met hun innovatieve en nieuwsgierige blik terwijl zij praktisch werk verrichten om de transitie te ondersteunen.

Yes, interesse? Laat je gegevens achter en wij komen langs voor een kop koffie.

Meer weten over onze visie op de toekomst van de zorg? Lees onze blog eens!

Neem contact met mij op

talent.jpg

 

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het matchen van jouw organisatie aan één van onze pioniers en dan op basis van waarden en overtuigingen. Er ontstaat een duurzame match door jouw cultuur te doorgronden en te luisteren met oprechte interesse. Samen bepalen wij het project en de ontwikkeling die de pionier door maakt. Onze pioniers zijn specialist op de volgende gebieden:

 • Optimalisatie van financiële processen
 • Stroomlijnen van EPD implementatietraject
 • Vormgeven van een arbeidsmarktcommunicatiestrategie
 • Implementatie van HIC

Een Studelta pionier betekent verrijking binnen jouw organisatie binnen thema's zoals zorgbekostiging, EPD- en DBC-ondersteuning, innovatie, implementatie, stuurinformatie en kwaliteitsverbetering. Maar ook een frisse blik, nieuwe energie, een avontuur richting een gezonde toekomst. Benieuwd naar de begeleiding van onze pioniers? Bekijk ons trainingsprogramma in de Gym.

Op touch devices kunt u hier naar links en naar rechts swipen
Prev

Uitgelicht:

Onderzoeker zorgexperimenten

Onze pioniers gaan voor jou als projectcoördinator in de zorg aan de slag met het schrijven van een plan van aanpak. Na het opleveren van het plan van aanpak kunnen zij direct aan de slag met het uitvoeren van interviews onder professionals binnen verschillende zorgexperimenten. Om jou te helpen met het realiseren van de langdurige zorg van de toekomst.

Uitgelicht:

Effectieve informatievoorziening

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van de informatievoorziening binnen jouw GGZ instelling. Een ervaren professional binnen uw organisatie schetst een beeld over de informatievoorziening binnen jouw organisatie. De Studelta Trainee gaat vervolgens aan de slag met de accenten die in de specifieke context belangrijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld liggen op het verbeteren van het databeheer, het inspelen op informatiebehoefte van het management of het adviseren bij projectgroepen.

Uitgelicht:

Veranderingstrajecten vanuit HRM

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van veranderingsprocessen binnen jouw GGZ instelling. Vanuit HRM levert de Studelta Trainee een bijdrage aan de ervaren projectleider(s). Vanuit een gezamenlijke analyse, van de huidige en toekomstige structuur, zorgt de Studelta Trainee voor praktische ondersteuning bij overleggen, advisering over beleid en juiste uitwerking van inhoudelijke thema’s zoals het functiehuis.

Next

Reeds uitgevoerde projecten

 • Implementatie EPD
 • Verbetering cliëntenlogistiek
 • Optimalisatie zorgadministratie
 • (Her)inrichting functioneel beheer
 • Ontwerp- en implementatieadvies servicedesk
 • Effectiviteitsverbetering informatievoorziening
 • Veranderingsproject HRM
 • Uitbreiding applicatiebeheer

“Dankzij Studelta hebben wij jonge en enthousiaste pioniers binnengehaald waardoor er een frisse wind en nieuwe blikken aan ons team toegevoegd zijn! Door de training en coaching vanuit ons en Studelta hebben de pioniers zich in hun traineeship ontwikkeld tot young professionals met een stevige basis.”

Jorrit Wigchert, Ipse de Bruggen

Ipse De Bruggen

“Studelta is een ambitieuze, flexibele en servicegerichte organisatie met een innovatieve kijk op actuele thema’s zoals EPD-ondersteuning en veranderingsprocessen. De pioniers van Studelta zijn slim, enthousiast en betrokken. Door kritisch mee te denken en werkzaamheden uit te voeren dragen ze bij aan oplossingen voor problemen van onze zorginstelling.”

Ik kom graag met jou in contact!

Janneke Oldenbroek

Vrijmoedig

janneke@studelta.nl
06 30 64 21 55

LinkedIn Twitter

Melvin Lucardie