De GGZ van de toekomst

Door veranderende wet- en regelgeving is de GGZ-sector in de afgelopen jaren flink in beweging. Organisaties willen of moeten zelfs innoveren; anders, efficiënter en effectiever werken. Studelta koppelt de kennis, kunde en kwaliteiten van haar opdrachtgevers met de onbevangen blik van onze jong hoogopgeleide pioniers. Testimonials hierover vind je op deze pagina, maar liever vertellen we het jou face-to-face!

Yes, interesse? Laat je gegevens achter en wij komen langs voor een kop koffie.

Meer weten over onze visie op de toekomst van de GGZ? Lees onze blog eens!

Neem contact met mij op

talent.jpg

gemeenten2.png

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het matchen van jouw organisatie aan één van onze pioniers en dan op basis van waarden en overtuigingen. Er ontstaat een duurzame match door jouw cultuur te doorgronden en te luisteren met oprechte interesse. Samen bepalen wij het project en de ontwikkeling die de pionier door maakt. Onze pioniers zijn specialist op de volgende gebieden:

 • Optimalisatie van financiële processen
 • Stroomlijnen van EPD implementatietraject
 • Vormgeven van een arbeidsmarktcommunicatiestrategie
 • Implementatie van HIC

Een Studelta pionier betekent verrijking binnen jouw organisatie binnen thema's zoals zorgbekostiging, EPD- en DBC-ondersteuning, innovatie, implementatie, stuurinformatie en kwaliteitsverbetering. Maar ook een frisse blik, nieuwe energie, een avontuur richting een gezonde toekomst. Benieuwd naar de begeleiding van onze pioniers? Bekijk onze traineeships.

Op touch devices kunt u hier naar links en naar rechts swipen
Prev

Uitgelicht:

Optimaliseren basisregistratie

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de basisregistratie van jouw GGZ instelling. Onze Studelta Trainee brengt voor jou de situatie in kaart. Afhankelijk van de situatie kun je dit ook zelfstandig verzorgen voordat de Studelta Trainee aan de slag gaat. Dankzij de aanpak op maat is Studelta in staat om jouw eigen Studelta Trainee gericht te selecteren en rekening te houden met alle benodigde competenties, van herstelwerkzaamheden tot het functioneel beheer en het verzorgen van instructie voor het EPD.

Uitgelicht:

Effectieve informatievoorziening

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van de informatievoorziening binnen jouw GGZ instelling. Een ervaren professional binnen uw organisatie schetst een beeld over de informatievoorziening binnen jouw organisatie. De Studelta Trainee gaat vervolgens aan de slag met de accenten die in de specifieke context belangrijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld liggen op het verbeteren van het databeheer, het inspelen op informatiebehoefte van het management of het adviseren bij projectgroepen.

Uitgelicht:

Veranderingstrajecten vanuit HRM

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van veranderingsprocessen binnen jouw GGZ instelling. Vanuit HRM levert de Studelta Trainee een bijdrage aan de ervaren projectleider(s). Vanuit een gezamenlijke analyse, van de huidige en toekomstige structuur, zorgt de Studelta Trainee voor praktische ondersteuning bij overleggen, advisering over beleid en juiste uitwerking van inhoudelijke thema’s zoals het functiehuis.

Next

Reeds uitgevoerde projecten

 • Implementatie EPD
 • Verbetering cliëntenlogistiek
 • Optimalisatie zorgadministratie
 • (Her)inrichting functioneel beheer
 • Ontwerp- en implementatieadvies servicedesk
 • Effectiviteitsverbetering informatievoorziening
 • Veranderingsproject HRM
 • Uitbreiding applicatiebeheer

“Studelta is in staat om op constructieve wijze mee te denken met vraagstukken die leven binnen onze zorginstelling om vervolgens te zorgen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen op maat. Studelta pioniers zijn pro-actief, ondernemend en enthousiast, waardoor wij jonge hoogopgeleide pioniers graag de kans bieden om zich te ontwikkelen.”

Vincent van Antwerpen, Mediant

“Studelta is een ambitieuze, flexibele en servicegerichte organisatie met een innovatieve kijk op actuele thema’s zoals EPD-ondersteuning en veranderingsprocessen. De pioniers van Studelta zijn slim, enthousiast en betrokken. Door kritisch mee te denken en werkzaamheden uit te voeren dragen ze bij aan oplossingen voor problemen van onze zorginstelling.”

“De afgelopen maanden hebben we bij GGZ-Eleos een mooi project gedaan rond het ontwerpen van zorgpaden. Met behandelaren uit alle disciplines hebben we ons in een aantal intensieve sessies gebogen over richtlijnen, onderzoek en praktijk. De pioniers van Studelta waren hierbij ook aanwezig. Ze bleken snel van begrip, handig met de computer, zelfstandig, en durfden kritisch mee te denken. Studelta zorgde voor een match met pioniers met de juiste drijfveren, hield contact over de voortgang en de tevredenheid, en kon snel schakelen als er aanvullende of veranderde vragen waren. Prettig samengewerkt, met een mooi resultaat.”

Annemarie Torn, Eleos

Ik kom graag met jou in contact!

Janneke Oldenbroek

Vrijmoedig

janneke@studelta.nl
06 30 64 21 55

LinkedIn Twitter

Melvin Lucardie