Trainingsprogramma

Trainingsprogramma

De uitdagingen van starters
Je wilt een of meer pioniers in dienst nemen, maar je hebt onvoldoende tijd en/of kennis om ze te begeleiden bij hun professionele ontwikkeling. Tegelijkertijd weet je dat ze die begeleiding wel nodig hebben. Voor starters is het werkende leven namelijk nog nieuw. Ze willen snel en veel leren, meepraten en zich bewijzen. Maar ze moeten ook nog wennen aan het ritme, de verantwoordelijkheden en de dynamiek binnen de organisatie. Als je niet oppast branden ze op.

De Gym
Bij Studelta werken we al sinds 2005 met starters. We weten precies welke valkuilen ze op hun pad tegenkomen. En hoe we kunnen voorkomen dat ze daar in vallen. We nemen we je de begeleiding van jouw pionier dus graag uit handen. Daarvoor bieden we ze een Trainingsprogramma aan in onze Gym, samen met andere pioniers. Daar zorgen we er niet alleen voor dat zij razendsnel leren wie ze zijn en wat ze drijft, maar ook wat jij verwacht en hoe ze zo effectief mogelijk kunnen communiceren.

Op maat gesneden programma
De pioniers gaan in onze Gym in de eerste periode gedurende 8 dagen, verspreid over 6 maanden, aan de slag met persoonlijk leiderschap, omgevingsbewustzijn en het geven van feedback. Zo werken we aan hun professionele groei. Want een medewerker die zichzelf goed kent en effectief kan communiceren voegt sneller meer waarde toe aan je organisatie.

Daarnaast krijgen de pioniers verschillende verdiepende - en vaardigheidstrainingen, zoals projectmanagement, design thinking en functioneel beheer & BISL. We selecteren deze trainingen in overleg met jou. We bekijken samen aan welke vaardigheden jouw organisatie behoefte heeft en op welke punten de starter zich moet ontwikkelen. Daarbij is het mogelijk om trainingen in dagen of reeksen af te nemen om zo een op maat gesneden programma samen te stellen.

Samen met andere pioniers
Onze pioniers werken in verschillende sectoren en disciplines, maar volgen de trainingen gezamenlijk. Op die manier zitten ze in een soort broedplaats en leren ze niet alleen van elkaar, maar ook van andere organisaties. Deze kennis brengen zij weer mee naar jouw werkvloer.

Meer weten? Vraag hier meer informatie aan. 

Je staat er niet alleen voor, met anderen werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling
Diede SmitsOud-pionier, UMC Utrecht

Meer informatie aanvragen

Onze adviseurs staan voor je klaar om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Wil je meer weten over hoe onze trainingsprogramma's jouw organisatie verder helpt? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze adviseurs neemt contact met je op.