Detacheren

Detacheren

Voor verandering in jouw organisatie

Ok. Dus jij wilt verandering in jouw organisatie. Je bent nieuwsgierig naar wat jong talent aan verandering bij jou teweeg kan brengen. Of je hebt dit al eerder ervaren. Wat je vraag ook is, we gaan graag het gesprek met je aan.

Project of vacature

Jij hebt een project of vacature voor een starter. Wij maken samen met jou een profielschets van de ideale starter, waarbij we ook de te realiseren resultaten afstemmen. Vervolgens selecteren wij samen met jou passende kandidaten op basis van drijfveren en persoonlijkheid.

Ontwikkeling voor de starter

Wij begeleiden deze starter, een pionier, én jou om zo samen de besproken resultaten te realiseren. Daarnaast traint de pionier 1 of 2 dagen per maand bij ons, in onze Gym. Tijdens deze trainingsdagen wordt, met andere starters uit verschillende disciplines, gewerkt aan ontwikkeling op gebied van persoonlijk leiderschap.

Garantie op eindresultaat

Jij en de starter worden gedurende het hele traject persoonlijk begeleid. Daarmee nemen wij ook verantwoordelijkheid voor het resultaat dat een starter oplevert.

Meer weten? Vraag hier direct meer informatie aan.
Jonge, ambitieuze mensen die snel leren!
Sophie SandersManager Zorglogistiek, De Bascule

Meer informatie aanvragen

 Adviseurs van Studelta staan voor je klaar om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Wil je meer weten over hoe Detacheren via Studelta jouw organisatie verder helpt? Vul dan onderstaand formulier in en één van onze adviseurs neemt contact met je op.