Kies de oplossing voor jouw vraagstuk

Hieronder zie je met welke dienstverlening we maatschappelijk betrokken organisaties als die van jou dagelijks verder helpen. Lees er gerust meer over. Heb je een vraag of wil je liever direct contact met ons? Fijn, wij adviseren je graag over welke dienst het beste bij jouw vraagstuk past.
Werving & Selectie
Jij bent op zoek naar een starter om zelf in dienst te nemen. Wij helpen bij het vinden van de juiste persoon. We scherpen het geschetste profiel aan en keren ons netwerk ondersteboven om de perfecte match mogelijk te maken.
Detacheren
Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning voor een project of naar duurzame instroom van jong talent: wij helpen je bij het vinden, begeleiden en ontwikkelen van starters. Bij ons in dienst, maar bij jou aan de slag.
Trainingsprogramma
Je hebt starters in dienst, maar onvoldoende tijd en/of kennis om ze te begeleiden bij hun ontwikkeling tot effectieve professional. Studelta neemt je deze zorg graag uit handen, met op maat gesneden trainingsprogramma's.
Workshop
Hoe vind je nu geschikte starters? Hoe voorkom ik een burn-out bij deze groep? Door onze 15 jaar ervaring met starters delen wij graag onze kennis en inzichten over deze groep met jouw organisatie. Stel ons jouw vraag. 

Neem contact met ons op!

Wij werken met trots voor o.a.