Kies de oplossing voor jouw vraagstuk

Kies hieronder de dienstverlening waarmee we dagelijks maatschappelijk betrokken organisaties verder helpen. Wil je graag direct contact met ons? Fijn, wij adviseren je graag over welke dienst het beste bij jouw vraagstuk past. Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.
Werving & Selectie
Jij bent op zoek naar een starter om zelf in dienst te nemen. Wij helpen bij het vinden van de juiste persoon. Wij scherpen het geschetste profiel aan en keren ons netwerk ondersteboven om de perfecte match mogelijk te maken.
Detacheren
Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of naar duurzame instroom van jong talent: wij helpen jou bij het vinden, begeleiden en ontwikkelen van starters. Bij ons in dienst, maar bij jou aan de slag.
Trainingsprogramma
Onze trainingen en programma's zijn gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en professionele vaardigheden. Jouw starter(s) worden door onze begeleiding nog effectiever in hun werk. En daar pluk jij ook de vruchten van.
Workshop
De jongste generatie werkenden. Wat moet je er mee? Een vraag die we vaak horen. Al sinds 2005 kennen we deze generatie als geen ander. Tijdens een workshop delen wij onze kennis en inzichten graag met jouw organisatie.

Neem contact met ons op!

Voor maatschappelijk betrokken opdrachtgevers