Een starter die écht past bij jouw vraagstuk en corporatie

Als bestuurder wil je verjongen, vernieuwen en werken aan een duurzame toekomst voor jouw woningcorporatie. De nieuwe generatie verrast, verbindt én creëert beweging. Bovendien word jij van nieuwe inspiratie en inzichten voorzien. Vaak is de ruimte voor instroom van jonge mensen - denk aan het Generatiepact -, de aandacht en begeleiding voor deze jonge mensen vaak (nog) niet. 

De oplossing voor de vernieuwende bestuurder


Bij Studelta zijn wij expert in het verzorgen van duurzame instroom van de jongste generatie werkenden in o.a. de corporatiesector. Wij noemen deze starters ook wel pioniers. Op basis van hun drijfveren en identiteit worden ze geselecteerd. In samenwerking met HabiTask en Stekademy wordt jouw nieuwe collega vervolgens opgeleid tot corporatiemedewerker van de toekomst. Persoonlijk leiderschap, vakinhoudelijke ontwikkeling en een denktank inclusief PE-punten voor jou als bestuurder staan centraal. Zo bouw jij samen met ons aan 'De corporatie van de toekomst'. 

Het antwoord op jouw vraagstuk uitgevoerd door een starter


✓ Een talentvolle, jonge collega die op een knelpunt in jouw organisatie het team versterkt
✓ Deze pionier brengt verfrissing en nieuwe ideeën in jouw organisatie en neemt collega’s mee in veranderprocessen
✓ Een oplossing voor een vraagstuk/knelpunt dat voor jou actueel en relevant is in jouw organisatie
✓ Maandelijkse inspiratie door deze pionier, door een persoonlijk gesprek met jou
✓ PE-punten voor iedere Stekademy-sessie waarbij jij als bestuurder aanwezig bent
Programma corporatie van de toekomst

De corporatie van de toekomst

Als deelnemende woningcorporatie krijg je de kans om in de periode januari tot oktober 2020 een starter over de vloer te hebben die past bij jouw organisatie en jouw vraagstuk, project of vacature.

Deze starters, pioniers, zijn gedurende hun opdracht in dienst bij Studelta en werken tegen een all-inclusive tarief van €59,- per uur. Na afronding van de opdracht heeft de corporatie het eerste recht om de pionier - zonder verdere kosten - in dienst te nemen.

Laat je e-mailadres achter en ontvang de inhoud van het programma 'De corporatie van de toekomst'.
Binnen 5 werkdagen neemt jouw adviseur contact met jou op. 

Omnia Wonen & WVH Wonen over de Pioniers

WVH Wonen

WVH Wonen: Ze pakken hun werk professioneel aan

WVH: “Studelta pioniers zijn jong en enthousiast. Ze brengen een nieuwe kijk op bestaande zaken en processen. Ze nemen hun opdracht serieus en Studelta biedt starters goede begeleiding. Ze pakken hun werk professioneel aan!”

Doenja en Maarten zijn aan de slag gegaan als respectievelijk Projectleider Digitalisering en Assistent Bestuurssecretaris. Ter voorbereiding op hun missie zijn deze pioniers getraind door HabiTask.

Omnia Wonen

Omnia Wonen: No nonsense, to the point en adequaat

Omnia Wonen: “Studelta heeft mij uitstekend geholpen om jong talent bij Omnia Wonen binnen te halen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe collega’s! Daarnaast is de begeleiding en de hulp van Guido en Janna van Studelta plezierig. No nonsense, to the point en adequaat. Ik kom een volgende keer graag terug!”

Willem-Jan en Jelmer zijn gaan pionieren als Woonadviseur bij Omnia Wonen in Harderwijk. Inmiddels zijn zij beiden in vaste dienst.

De partners

Studelta
Studelta zorgt voor de werving, selectie, begeleiding en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap van de pioniers. Na zorgvuldige uitvraag van het profiel komen 2-3 geschikte pioniers op gesprek bij de corporatie en heb jij de keuze wie het best past bij de vraag en de organisatie. De pioniers werken via Studelta en krijgen een persoonlijke begeleider die er voor zorgt dat de gestelde doelen behaald worden gedurende het traject.
HabiTask
HabiTask zorgt er voor dat de pioniers vakinhoudelijk opgeleid worden. Het trainingsprogramma bij HabiTask wordt volledig afgestemd op de rol die de starter in de corporatie vervult. Dit traject heeft als uitgangspunt om pioniers op te leiden tot corporatiemedewerkers van de toekomst, met de daarbij behorende kennis en vaardigheden!
Stekademy
Stekademy faciliteert iedere maand een sessie met de naam Corporatie van de Toekomst. Hierin vormen de deelnemende pioniers samen een denktank die antwoord geeft op de vraag hoe de corporatie van de toekomst er uit zou moeten zien, vanuit het perspectief dat we helemaal opnieuw zouden beginnen. Iedere maand staat ook een specifiek, toekomstgericht vraagstuk van een deelnemende corporatie(bestuurder) centraal.