Ervaring

Persoonlijkheid

Waar kies jij voor?

Klik op jouw voorkeur
Wij bemiddelen, ontwikkelen en adviseren over de jongste generatie werkenden en matchen hen aan maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Ben jij op zoek naar beweging? Ben jij op zoek naar iemand die het net even anders doet? Wil jij samen met ons de wereld net een beetje beter maken?

Wij zijn er voor maatschappelijk betrokken organisaties met een blik op de toekomst die durven te investeren in de jongste generatie werkenden. Backed by Studelta.

Verhalen

0

Klantcase: Junior Projectleider Vastgoed

Hoe deze starter operationeel snel meters maakt en tactisch/strategisch meedenkt. Lees deze klantcase!

3

Whitepaper | Hoe krijg ik een starter snel effectief in zijn rol?

Wij horen regelmatig van opdrachtgevers dat zij niet precies weten wat zij van een starter kunnen en mogen verwachten.

Waarom bestaat Studelta
Waarom bestaat Studelta?
Geluk kan aan niemand worden gegeven. Geluk kan je ook niet nastreven. Maar iedereen kan op avontuur gaan. Dat is onze missie: Iedereen op avontuur van werkgeluk. Op zoek naar zingeving, autonomie, meesterschap en heelheid.
Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat?
Wij maken een open, positieve indruk die bepalend is voor de samenwerking. Wij begrijpen dat ieder mens uniek is en zoeken altijd verbinding. Wij geloven in duurzame resultaten en streven dit na in al ons werk.

Hoe doen we dat?
Wat doen we dan?
Wij bemiddelen, ontwikkelen en adviseren over de jongste generatie werkenden voor maatschappelijk betrokken organisaties.

Meer dan een arbeidsbemiddelaar.