Wij selecteren, begeleiden en ontwikkelen de jongste generatie werkenden en matchen hen aan maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Ben jij op zoek naar beweging? Ben jij op zoek naar iemand die het net even anders doet? Wil jij samen met ons de wereld net een beetje beter maken?

Wij zijn er voor maatschappelijk betrokken organisaties met een blik op de toekomst die durven te investeren in de jongste generatie werkenden. Backed by Studelta.

Verhalen

0

Innovatie in de zorg

De gezondheidszorg is ingrijpend veranderd. Zorgorganisaties worden gedwongen te ondernemen en klantgericht te werken. Hoe kunnen design thinking en slimme innovaties daarbij het verschil maken?

3

Generatie Y in jouw organisatie, wat betekent dat?

Het aantal starters van de generatie Y wordt waarschijnlijk steeds groter in jouw organisatie. Dat vraagt om meer kennis in het begeleiden en ontwikkelen van deze pioniers. Wat zijn hun drijfveren en valkuilen? En wat betekent dat dan voor jouw organisatie?

Waarom bestaat Studelta
Waarom bestaat Studelta?
Geluk kan aan niemand worden gegeven. Geluk kan je ook niet nastreven. Maar iedereen kan op avontuur gaan. Dat is onze missie: Iedereen op avontuur van werkgeluk. Op zoek naar zingeving, autonomie, meesterschap en heelheid.
Hoe doen we dat?

Hoe doen we dat?
Wij maken een open, positieve indruk die bepalend is voor de samenwerking. Wij begrijpen dat ieder mens uniek is en zoeken altijd verbinding. Wij geloven in duurzame resultaten en streven dit na in al ons werk.

Hoe doen we dat?
Wat doen we dan?
Wij bemiddelen, ontwikkelen en adviseren over de jongste generatie werkenden voor maatschappelijk betrokken organisaties.

Meer dan een arbeidsbemiddelaar.