Studelta Gym

Een pionier die in jouw organisatie aan de slag gaat is vrijwel altijd een starter. Een starter die voor veel uitdagingen staat. Zo moet hij of zij wennen aan het werkende leven, (leren) samenwerken met nieuwe mensen en krijgt hij of zij veel eigen verantwoordelijkheden. Wij merken dat starters daarbij vaak zoekende zijn en vooral heel veel van zichzelf verwachten. En dat levert nog wel eens stress op.

Daarom volgen de pioniers van Studelta het eerste jaar ook altijd een intensief trainingsprogramma in onze Gym. In de Gym reiken we hen de tools aan waarmee zij zich ontwikkelen van starter tot effectieve professional. We trainen hun fysieke, mentale én emotionele conditie, zodat ze fit genoeg zijn om in jouw organisatie het verschil te maken. Wil je weten hoe we dat doen? Bekijk dan de trajecten die pioniers in onze Gym kunnen volgen.

Uiteraard is het ook mogelijk om losse plekken in ons traject af te nemen. Wil je hier graag meer informatie over? Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op. 
Basisprogramma
In het basisprogramma ontdekken pioniers meer over zichzelf, over zichzelf en de ander en over zichzelf en de organisatie waar zij werken. Na iedere trainingsdag gaan de pioniers met een concrete opdracht naar huis. Tussen de trainingen door hebben zij individuele gesprekken met een Projectcoördinator.
Focustracks
De Focustracks zijn een verdieping op het basisprogramma. De pioniers maken op basis van hun eigen behoefte een keuze uit verschillende tracks. De Focustracks kenmerken zich door een hogere intensiteit, maar hun persoonlijke ontwikkeling zal dan ook een flinke boost krijgen!
Extra work-outs
Ontdekkings- en Focustracks richten zich voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling en het verrijken van kennis. Tijdens de korte, intensieve en interactieve extra workouts trainen de pioniers vooral praktische vaardigheden, die ze de volgende dag al in hun organisatie kunnen inzetten.
Inspiratiedagen
Tijdens de Pioniersdagen komen thema's aan bod die de pioniers prikkelen en uitdagen om daadwerkelijk te gaan pionieren in de organisatie waar ze werken. Deze dag komen alle pioniers samen, zo leren zij ook veel van elkaar!

Gaat een pionier aan de slag?

Dan is hij of zij het eerste jaar 2 dagen per maand in onze Gym te vinden. Tijdens de trainingen gaan de pioniers aan de slag met zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en omgevingsbewustzijn. Ook volgen ze vaardigheidstrainingen, zoals projectmanagement, design thinking en LEAN. Gedurende het programma geven zij elkaar feedback en helpen ze elkaar met het formuleren van acties voor op hun werk. Ook krijgen pioniers individuele coaching.
Hoe werkt de Gym
In de Gym heb ik geleerd dat ik ook fouten mag maken
Diede Smits over 'Werk is een avontuur'Pionier, UMC Utrecht