Contact

Wil jij meer weten over het selecteren, ontwikkelen of begeleiden van de jongst werkende generatie? Wil je advies over die doelgroep? Of misschien heb je meer uitleg over pionieren nodig. Wij helpen jou graag verder!

Stuur ons jouw vraag of opmerking met jouw contactgegevens en wij zorgen dat de juiste persoon contact met jou opneemt. Hopelijk tot snel!

Studelta kantoor

Johan van Hasseltweg 39M
1021KN Amsterdam
Bekijk de routebeschrijving hieronder

Telefoonnummer: 020 - 30 30 282
E-mailadres: info@studelta.nl
Contact opnemen

Routebeschrijving

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden je dan ook aan om, als dat mogelijk is, met het OV te reizen.

Met het openbaar vervoer
Metro
Vanaf Centraal Station kun je metro 52 (de Noord/Zuidlijn) nemen (richting Noord) en uitstappen op station Noorderpark. Vanaf daar is het ca. 10 minuten (750 meter) lopen naar het kantoor van Studelta.

Met de fiets of lopend vanaf Amsterdam Centraal Station
Neem aan de achterkant van het Centraal Station de pont richting IJ-plein (deze is gratis). Volg vanaf daar de weg (Meeuwenlaan) tot en met de rotonde (fietsen circa 5 minuten, lopen circa 20 minuten). Sla daar rechtsaf. Na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant (gebouw Op Zeezand)

Met de auto
Met de auto binnen Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centrum is het de eerste afslag na de IJ-tunnel. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant (gebouw Op Zeezand).

Met de auto buiten Amsterdam
Neem afslag S118 of S116. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant.

Let op: waar kun je parkeren?
Parkeren op straat
Parkeren aan de Johan van Hasseltweg is helaas niet gratis. Zie het kaartje hieronder voor een overzicht van waar je wél gratis kunt parkeren. Je kunt je navigatie instellen op de Zamenhofstraat of op het kruispunt tussen de Leeuwarderweg en de Nieuwendammerdijk. Dit is het grensgebied van betaald naar onbetaald parkeren, dus controleer goed of je in de gratis zone zit.

Parkeren op ons terrein
Op ons terrein zijn ook enkele gratis parkeerplekken beschikbaar. Vraag van tevoren aan degene met wie je een afspraak hebt ingepland op welke plek je eventueel kunt parkeren.