Met wie werken we samen?

Wij werken samen met maatschappelijk betrokken opdrachtgevers. Met organisaties die willen veranderen en waarin gepionierd kan of moet worden. Met organisaties die uitdagingen van vandaag en morgen te lijf willen gaan. Waar een hoogopgeleide starter verschil kan en mag maken in een project of avontuur. 

Wij schuiven geen cv-tjes naar vacatures. Dat laten wij graag aan de oude garde, het is niet onze stijl. Wij selecteren vooral op waarden, drijfveren en persoonlijkheid. En werken dan ook samen met organisaties die ook  die match durven te maken.

Selecteren, begeleiden en ontwikkelen
Onze samenwerking kenmerkt zich door de selectie, begeleiding en ontwikkeling van deze jongste generatie werkenden. Wij weten wat nodig is om hen tot bloei te laten komen in jouw organisatie. Onze recruiters zijn getraind om te selecteren en matchen op drijfveren en persoonlijkheid. Onze accountmanagers weten de bottlenecks in jouw sector te benoemen en zo tot een passend project te komen. Onze gym zorgt ervoor dat de pioniers de juiste begeleiding en ontwikkeling doormaken. Bovendien organiseren wij ook voldoende om te zorgen dat jouw organisatie ook gefaciliteerd om te kunnen pionieren. 

Nieuwsgierig geworden? bekijk hieronder wat onze expertise binnen deze sectoren is. 

Pionieren is meer dan alleen werken
Diana Yussupova over PionierenPionier, Parlan