Waarom bestaat Studelta?

Studelta is geboren uit noodzaak. Te veel dolende verborgen hoogopgeleiden. Te veel vergrijsde organisaties. Alleen door de kracht van elke generatie volledig te benutten bereik je veerkracht en duurzaamheid.

Wij zijn overtuigd van de kracht van jonge hoogopgeleiden. Zij leveren een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties. Daarom bemiddelen én ontwikkelen wij pioniers voor organisaties die vooruit willen. Wij werken samen met gemeenten, Care, onderwijs, ziekenhuizen en woningcorporaties. Dit betekent niet dat als jouw sector hier niet tussenstaat dat wij jou niet kunnen helpen! Guido Koershuis gaat graag het gesprek aan met jou om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.
Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Hoe realiseren we dit voor jou?

Studelta is een bemiddel-academie extraordinaire. We ontdekken verborgen pareltjes, verschaffen hen de juiste tools en plaatsen ze binnen organisaties die een frisse wind niet schuwen. Wij zijn specialist in jonge hoogopgeleiden. Onze arbeids- & organisatiepsychologen selecteren op een unieke manier, namelijk op basis van drijfveren en identiteit. Daardoor kennen we als geen ander deze doelgroep. We bieden hen hoog gewaardeerde persoonlijke ontwikkeling, waardoor ze zichzelf en ook jouw collega’s begrijpen. Dat zijn onze pioniers.

Studelta biedt pioniers en organisaties verschillende mogelijkheden aan. Pioniers kunnen worden ingezet voor een periode vanaf één maand tot onbepaalde tijd. Op projectbasis of in een vaste functie. Bekijk onze vacatures.

Op touch devices kunt u hier naar links en naar rechts swipen
Prev

Haal ze aan boord

Wij starten carrières en helpen organisaties verder. We verzorgen voor jou de kwalitatieve instroom van jonge, hoogopgeleide pioniers. Studelta is de organisatie voor en door jonge pioniers en staat daarmee midden in haar doelgroep. We zijn in onze werving...

Zet in op de toekomst

Het tijdelijk inzetten van pioniers noemen we bij Studelta protacheren® (vooruithelpen van mensen) in plaats van detacheren (wegzetten van mensen). Studelta heeft protacheren® zelfs als woordmerk geregistreerd. Bij tijdelijke werkzaamheden staat ontwikkeling…

Ontwikkeling

Wist je al dat ontwikkeling centraal staat bij Studelta? Het is de missie van onze recruiters om pioniers en organisaties van dienst te zijn door ontwikkeling en begeleiding op maat te bieden. Dit is niet alleen voor de pionier waardevol, maar ook voor jou…

Projectverantwoordelijkheid

Wil je een project voor een bepaalde datum uitgevoerd hebben en gegarandeerd resultaten behalen? Dat kan! Studelta neemt ook projectverantwoordelijkheid. Het project wordt uitgevoerd met behulp van de inzet van onze jonge, hoogopgeleide pioniers…

Next

Voor wie werken wij?

Wij zijn een troep enthousiastelingen die gelooft dat verandering van de wereld om ons heen alleen kan als mensen zichzelf maar ook elkaar begrijpen. Wij werken voor organisaties die dat ook geloven. Wij werken voor opdrachtgevers die ruimte geeft aan haar pioniers om te experimenteren. Om fouten te maken en te leren. Wij werken voor bedrijven en organisaties die vooruit willen en daarbij de maatschappij, haar klanten en collega’s voorop zetten.

Elk jaar helpen we meer organisaties (in 2015 180) en bemiddelen we jonge hbo’ers en academici naar een baan waar zij gelukkig worden. Wij ondersteunen organisaties met diensten die zich traditioneel lieten omschrijven als recruitment, tijdelijke inzet, projecten en ontwikkeling. Wij hebben daarin onze eigen stijl. Om jou optimaal van dienst te zijn hebben we ons georganiseerd in zogenaamde klantteams: Banken en Verzekeraars,GemeentenGGZLangdurige Zorg, OnderwijsWoningcorporaties en Ziekenhuizen.

Banken en Verzekeraars
Gemeenten
GGZ
Langdurige Zorg
Onderwijs
New Business
Ziekenhuizen