03 banner onderwijsprojecten vmbo v1 1

Wij geloven in maatwerk. Schaduwonderwijs speelt een steeds grotere rol in het onderwijs en speelt zich veelal buiten school af. Dit zorgt ervoor dat leerlingen ongelijke kansen krijgen. Onze onderwijsprojecten geven leerlingen een eerlijke kans om díe extra aandacht te krijgen die ze nodig hebben, in samenwerking met de school. Daarom organiseren wij graag een examentraining, lente- of zomerschool op jouw school.

 

Hoe?

Studelta selecteert authentieke, enthousiaste trainers met een relevante studieachtergrond en sterke affiniteit met onderwijs. Een nieuw gezicht geeft leerlingen een nieuwe kans en een andere uitleg werkt vaak verhelderend. Juist voor startende docenten zijn onderwijsprojecten, een hele mooie manier om extra onderwijservaring op te doen. Onze trainers zijn dan ook extra gemotiveerd.

Wij werken nauw samen met de vakdocenten op jouw school zodat we het aanbod goed afstemmen en maatwerk kunnen leveren. In combinatie met de inzet van  jonge, bekwame trainers kunnen we leerlingen echt verder helpen!

Neem contact met mij op

Onze projecten

Eindexamentraining

“Onze examentrainingen zijn door leerlingen beoordeeld met een 9,2.” - ingevuld door 50 VMBO leerlingen
De eindexamentrainingen hebben als doel om jouw leerlingen optimaal voor te bereiden op deze spannende periode. Leerlingen beginnen niet altijd op tijd met een goede voorbereiding en docenten kunnen in deze drukke periode moeilijk tijd maken om extra trainingen te verzorgen. Meer weten? Download hier onze factsheet over de eindexamentrainingen.

Lenteschool

“Ik vond de uitleg echt super goed, ik kreeg veel aandacht en werd goed geholpen. De docenten waren altijd vrolijk en je kon duidelijk zien dat ze er lol in hadden en je graag wilden helpen.” - Linda V. leerling 3 Vmbo-kader, Wellant Madestein.
De lenteschool is afgelopen jaar voor het eerst gedaan, ter preventie van doubleren. De lenteschool wordt net als de zomerschool gesubsidieerd. Leerlingen die er slecht voor staan gaan in de meivakantie (minimaal één, maximaal twee weken) hard aan de slag om goed voorbereid het jaar af te kunnen sluiten. Meer weten? Download hier onze factsheet over de lenteschool.

Zomerschool
Slagingspercentage VMBO 2016, 100% - deelname 30 VMBO leerlingen
De zomerschool is eveneens een gesubsidieerd initiatief dat wordt ingezet om leerlingen die op basis van hun laatste cijfers niet overgaan naar het volgende schooljaar een extra kans te bieden om alsnog over te gaan. Meer weten? Download hier onze factsheet over de zomerschool.


“ Vandaag zijn wij een trotse school. Op één leerling na zijn alle leerlingen geslaagd. Onze uitslagen waren de laatste jaren al erg goed, maar deze uitslag is uniek. Ik denk te weten dat jullie examentrainingen hierin zeker een rol hebben gespeeld. Verder is het goed om te weten dat 13 van de 14 leerlingen die de Zomerschool hebben behaald in 2015, nu ook daadwerkelijk geslaagd zijn.”
Jochem Peppelenbos - Panta Rhei

Wil je meer weten over de onderwijsprojecten of heb je interesse in een vrijblijvende afspraak? Laat je gegevens achter en onze projectmanager Dominique neemt contact met jou op. 

dominique2.png

Dominique Warmerdam | Doelgericht
06 81 82 72 73 | dominique@studelta.nl

 

Wil jij meer weten over onze onderwijsprojecten? 

dominique2

Dominique Warmerdam Doelgericht
06 81 82 72 73 
dominique@studelta.nl