Studelta heeft een nieuwe directeur: Eva Geesing

Martijn draagt na 4 jaar het stokje over

Sinds 1 oktober 2019 is Eva Geesing de nieuwe algemeen directeur van Studelta. Zij werkt er al sinds 2013. Oud-directeur Martijn van Rossum heeft het stokje dan ook met veel vertrouwen aan Eva Geesing doorgegeven. Hij geeft aan trots te zijn dat juist zij deze rol gaat vervullen en verwacht dat Studelta met deze wijziging nog meer impact zal gaan maken.

Met Eva Geesing heeft Studelta nu haar derde algemeen directeur benoemd. In 2015 gaf Thiemo van Rossum het stokje over aan zijn broer, Martijn.

“Vier jaar geleden heb ik het estafettestokje van mijn broer Thiemo gekregen. Vanuit de basis die er toen lag hebben we het bedrijf nog verder op de kaart gezet. Ik ben verheugd en trots dat we nu van binnenuit een collega hebben gevonden die het stokje weer van mij overneemt. Eva en ik werken al zes jaar samen en ik ben ervan overtuigd dat zij de beste persoon is voor deze functie”, aldus Martijn van Rossum.

Martijn blijft betrokken

Martijn blijft als eigenaar, samen met de andere eigenaren Thiemo van Rossum en David Bobeldijk, nog wel betrokken bij Studelta. Hij geeft zelf aan dat Eva geknipt is voor de job, omdat… 

  • ze een fantastisch mens is. Mensgericht én zakelijk. 
  • Studelta’s kernwaarden bij haar terugkomen. Lef, plezier en nieuwsgierigheid. Werken vanuit vertrouwen. En ze wil deze club laten groeien. 
  • ze deze prachtige club mensen helpt om het beste uit zichzelf te halen.
  • haar strategisch denkvermogen de organisatie verder helpt.

Impact verdubbelen

Voorlopig lijkt er nog geen einde aan de krapte op de arbeidsmarkt te komen. Ook op hbo en wetenschappelijk niveau is er sprake van schaarste. Toch ziet Eva dat er nog genoeg starters rondlopen die staan te popelen om te starten in bijvoorbeeld de zorgsector, waar de komende jaren meer dan 140.000 vacatures (bron: UWV, 11 maart 2019) ingevuld moeten worden. Met hun focus op hoogopgeleide starters en maatschappelijk betrokken organisaties heeft Studelta een mooie niche te pakken. Met een fillrate van 70% weten zij al enige tijd vriend en vijand te verbazen.

Eva: “De koers van het bedrijf zal dan ook niet drastisch veranderen, de basis blijft bestaan. We blijven doen wat we doen, maar dan nog beter en grootser. Ik heb voor ogen dat wij in deze markt onze impact verdubbelen.”

Over Eva Geesing

Eva (33) heeft een druk leven. Naast haar werk als directeur bij Studelta is zij moeder van drie jonge kinderen: Isabelle (4), Valentijn (2) en Juliette (0). Eva woont in Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit Enschede. Als derde uit een gezin van vier leerde Eva al snel dat hard werken je verder brengt. Voordat Eva zes jaar geleden bij Studelta begon werkte zij drie jaar bij verschillende andere arbeidsbemiddelaars. Zij heeft een achtergrond in bestuurs- en organisatiewetenschappen en ervaring in sales. Ze weet hoe je sales op een menselijke manier inzet. Zeker daar waar het om een menselijke dienst gaat: in de arbeidsbemiddeling.

Eva heeft een nuchtere kijk op zaken die zij combineert met een mensgerichte aanpak. Daarom is zij als geen ander in staat om de juiste balans te vinden tussen werk en privé, en tussen resultaat en plezier.

Eva: “Ik loop nu zes jaar rond in deze organisatie en Studelta is een stukje van mezelf geworden. De betrokkenheid, de zorgzaamheid, het vangnet maar ook de continue uitdagingen maken dat ik van Studelta ben gaan houden.”

Strik

Vragen over dit onderwerp?

Heb je nu vragen over dit nieuwsbericht? Je kunt contact opnemen met Maartje Pleiter via 0615075674 of maartje@studelta.nl

Wil je nog meer weten over wie Eva Geesing is; je kunt hier haar stukje lezen op onze website.