Wat doet Projectcoördinator Robin op een dag?

Ik ben Robin Herweijer, 28 jaar en projectcoördinator bij Studelta. Na mijn studie Sport & Prestatiepsychologie en Arbeids & Organisatiepsychologie ben ik in 2016 gestart bij Studelta. In mijn vrije tijd ben ik een echt sportliefhebber. Ik volg veel sport en hockey daarnaast op het hoogste niveau van Nederland.

Robin aan het werk

Benutten Talent

Ik werk bij Studelta als Projectcoördinator om mensen volledig in hun kracht te zetten. Als sportcoach en als topsporter heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat er afstemming tussen een coach, je teamgenoten en met jezelf is om optimaal te kunnen presteren. Op de werkvloer is dit in mijn ogen niet anders. Ik ben ervan overtuigd dat er talent verloren gaat doordat verwachtingen niet duidelijk zijn, talenten niet worden gezien én ingezet. Of dat het iemand zichzelf in de weg zit en daarom zijn volledig potentieel niet benut. Uitermate zonde, want een organisatie kan jonge talenten en de frisheid die zij meebrengen goed gebruiken.

Bij Studelta

Het geeft mij enorm veel energie om een starter (heet bij Studelta, een pionier) te zien groeien in een project, en de opdrachtgever maar ook zichzelf te verbazen. Hiervoor is hulp en inzicht nodig van de leidinggevende. Het is essentieel om vanuit Studelta hen advies te geven of een spiegel voor te houden om te zorgen dat de pionier optimaal functioneert.


Resultaat & Plezier

Ik werk met veel plezier bij Studelta door de goede mix aan informaliteit en zakelijkheid. Je mag jezelf zijn. Er wordt plezier gemaakt, maar we zijn ook gemotiveerd om goede resultaten te behalen en daarmee impact bij onze klanten te maken!

Een typische dag voor mij 

Ik begin mijn ochtend met het openen van mijn mail. Zijn er nog hulpvragen van onze pioniers en opdrachtgevers? Daarna neem ik telefonisch contact op met opdrachtgevers en pioniers. Hoe gaat het met de voortgang van het project? Waar lopen ze tegenaan? Hoe gaat het met dat ene ontwikkelingspunt van de pionier? Vervolgens stap ik de auto in, op weg naar onze klant waar ik een tussentijdse evaluatie heb. Ik bespreek met de pionier de gegeven feedback en we ontdekken samen wat zijn/haar kwaliteiten zijn en waar nog ontwikkelkansen liggen. De opdrachtgever sluit daarna aan, hoe gaan we de kwaliteiten meer benutten en welke bijdrage kan de opdrachtgever leveren aan die ontwikkeling? Hoe gaat het met het project, welke concrete stappen willen jullie nemen?

Tevreden rijd ik in m'n auto terug naar kantoor. Weer een starter geholpen met zijn ontwikkeling en een organisatie verder geholpen met het binden van talent en het slagen van het project.

Diamant

Maak kennis met adviseur Eline!

Zonder adviseurs die de opdrachten binnenhalen heb ik weinig te doen als projectcoördinator. Dus ben je benieuwd wat Eline doet om te zorgen dat ik genoeg te doen heb? Lees haar verhaal hier!