Heb jij een maatschappelijk hart en wil je juist nu een bijdrage leveren?

Inmiddels is deze vacature niet meer actueel.

We zijn er voor maatschappelijk betrokken organisaties, dus juist ook in deze gekke tijd. Wat willen wij doen? Voor zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten is het nu en de komende tijd alle hens aan dek. Daar wil Studelta graag een bijdrage aan leveren en daarvoor zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken iedereen in de leeftijd van 18 tot 30 die zich, op welke manier dan ook, wil inzetten om te helpen tijdens deze vreemde tijd. Alle hulp is welkom. Misschien heb je bijvoorbeeld een achtergrond in communicatiewetenschappen en wil je jouw kennis hierover graag inzetten ter ondersteuning bij crisiscommunicatie binnen een organisatie. Je kunt ook denken aan projectondersteuning/(crisis)beleidsmedewerker, of aan het vervangen van zieke medewerkers. Misschien heb je zelfs wel een achtergrond in de verpleegkunde en ben je bereid om daar waar nodig jouw expertise in de praktijk te brengen.
Ook voor ons is dit nog onbekend terrein en we zijn op dit moment veel aan het schakelen met onze opdrachtgevers om te onderzoeken waar hun grootste behoeften liggen.
Je kunt in ieder geval rekenen op een vergoeding van €12,50 per uur, naast natuurlijk een flinke hoeveelheid karmapunten. Het maakt niet uit welke opleiding je gevolgd hebt, als je maar een handje wilt helpen! Via onderstaand formulier geef je aan waar, hoe en hoeveel je graag zou willen helpen.