Hulp bij online lesgeven? Wij kunnen dat!

Het land staat op z'n kop, zo ook het onderwijs! Sinds afgelopen maandag zijn alle scholen dicht en iedereen is als een gek aan het werk om online lesgeven te faciliteren. En daar kunnen én willen wij op dit moment bij helpen. Wij hebben een database en netwerk vol jonge en frisse starters die een bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Jonge, vitale, slimme krachten die allen van betekenis willen zijn voor ons land.

Bovendien hebben we een hoop ervaring met verschillende projecten in het onderwijs op gebied van lentescholen organiseren, eindexamentrainingen geven en hebben we een tijd Digitale Onderwijs Assistenten ingezet. Kortom, projecten opzetten en thema's als digitalisering zijn ons niet vreemd. 

We zetten ons netwerk in om de sector te ondersteunen waar nodig. Op dit moment laten we onze normale regels en tarieven dus even los. Onze expertise en ervaring op het uitvragen van de daadwerkelijke behoefte en organsatie hiervan in combinatie met ons netwerk kan jou op dit moment helpen. Ons hele team staat klaar om snel te schakelen.

Ondersteunen in het onderwijs

Denk aan:

  • Projectmanagement voor het optuigen van snelle digitalisering
  • Systemen implementeren voor onderwijs op afstand
  • Ondersteuning bieden voor leraren & studenten/leerlingen met online lesgeven
  • Vervanging van zieke docenten voor lessen op afstand
  • Organisatie van en rondom eindexamens

Weet je op dit moment niet wat je vraag is? Maak gebruik van onze expertise en wij helpen jou de vraag concreet te maken.

Laat het weten door direct te bellen met Arno Voorn: 0683642445 of laat jouw gegevens achter en we bellen jou direct.

Gegevens

Liever zelf gebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen jou om jouw vraag uit te voeren!