Crisishulp in jouw maatschappelijke organisatie met jonge, flexibele inzet van studenten en starters

Is jouw organisatie op dit moment in crisisberaard vanwege het coronavirus? Werk je in de zorg? Draait de telefoon overuren bij de gemeente? Wij hebben een database en netwerk vol jonge en frisse starters die een bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Jonge, vitale, slimme krachten die allen van betekenis willen zijn voor ons land.

Voor ons stoppen de dagelijkse werkzaamheden niet, maar we zetten ons netwerk in om de sector te ondersteunen. Op dit moment hanteren we dus niet onze normale regels en tarieven. 
Onze expertise op het uitvragen van de daadwerkelijke behoefte van de organisatie in combinatie met ons netwerk kan jou op dit moment helpen. Ons hele team staat klaar om snel te schakelen.

Denk aan:
  • Projectmedewerkers om jouw crisiscommunicatie te managenStudeltazetnetwerkinvoorjou1.jpg
  • Een callcenter om contact te houden met jouw cliënten
  • Projectmedewerkers die jou ondersteunen met de uitvoer 
  • Vervangen van zieke werknemers die op dit moment thuis zitten
  • En nog veel meer.
En weet je op dit moment niet wat je vraag is? Maak gebruik van onze expertise en wij helpen jou de vraag concreet te maken. 

Laat het weten door direct te bellen met één van onze adviseurs (Arno: 0683642445, Elin: 0681827766 of Kevin: 0641390582) of laat jouw gegevens achter en we bellen jou direct.
Lorem ipsum

Liever zelf gebeld worden

Laat jouw gegevens achter en wij bellen jou om jouw vraag uit te voeren!