Wat doet Adviseur Kevin op een dag?

Hallo! Ik ben Kevin, sinds de zomer 2019 werkzaam in de functie van Adviseur Zorg. Als geboren en getogen Brabander hou ik van lekker eten, muziek en gezelligheid met familie en vrienden. Mijn grote passie is baseball! Na mijn eigen actieve carrière volg ik nu het Amerikaanse en Japanse baseball op de voet. 
Kevin aan het werk

Adviseur?

Na vijf jaar werken voor een corporate in de arbeidsbemiddeling heb ik de overstap gemaakt richting Studelta. De functie Adviseur Zorg is mij op het lijf geschreven! Meedenken met maatschappelijk betrokken organisaties over de instroom en behoud van jong talent geeft mij veel energie. Samen op zoek gaan naar de juiste oplossing om organisaties vooruit te helpen. Zoals je leest, hier kom ik graag iedere ochtend mijn bed voor uit!

Bij Studelta

Studelta is voor mij een arbeidsbemiddelaar met oprechte interesse in de mens en is als organisatie betrokken bij het maatschappelijk belang. Dit zie je terug in het vertrouwen van organisaties die al 15 jaar Studelta trouw zijn en de aanwas van hoogopgeleide kandidaten die zich willen inzetten voor de maatschappij. Precies daarom voel ik mij verbonden met dit bedrijf. 

Een voorbeeld van een werkdag

Mijn dag zit vol afwisseling, gezien mijn concentratievermogen (of gebrek aan) en het niet stil kunnen zitten ben ik gelukkig veel onderweg. Onderweg naar zorgorganisaties door heel Nederland. Op een dag spreek ik managers die het aandurven jong talent te laten ‘shinen’ in hun organisatie. Als ik niet onderweg ben zit ik op ons kantoor in Amsterdam Noord aan het ‘ij’ samen met mijn gezellige collega’s.

Diamant

Mijn collega Arno over zijn werk

Je hebt nu gelezen wat ik doe, maar mijn collega Arno heeft weer een andere ervaring met onze rol. Lees waarom hij het werken bij Studelta EN als adviseur zo leuk vindt.