Wat doet Adviseur Eline op een dag?

Hey daar! Ik ben Eline Roos, 26 jaar, sinds juni 2018 werkzaam bij Studelta. Na mijn vwo heb ik de Bachelor Gezondheidswetenschappen gedaan en aansluitend de Masters Health Care Management en HR & Verandermanagement aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Eline aan het werk

Adviseur?

Ik ben Adviseur bij Studelta omdat ik graag mensen help. In mijn rol ben ik veel bij ziekenhuizen, waar ik gesprekken voer met managers/leidinggevenden. Wat beweegt mensen? Wat zijn de grootste uitdagingen? Voor hen, maar ook voor hun afdeling. En hoe kan ik daar bij helpen? Ik vind het leuk om samen met klanten op zoek te gaan naar wat er allemaal mogelijk is. En daarnaast: ik gun het zoveel meer mensen om in een ziekenhuis te kunnen werken! De dynamiek, het maatschappelijke karakter... Elke keer als ik een ziekenhuis binnen loop krijg ik daar weer energie van.

Bij Studelta

Als Adviseur is geen dag hetzelfde: van het plannen van afspraken tot het meedenken op strategisch niveau; hoe we de instroom van jong talent kunnen borgen. Die afwisseling maakt mijn rol zo leuk. Bij Studelta krijg ik de ruimte om mijn rol zelf in te vullen. En tegelijkertijd krijg je de vrijheid om zelf aan de slag te gaan met je ontwikkeling. Wat heb ik nodig om nog beter te worden? Waar heb ik als mens behoefte aan?

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op pad, omringd door vrienden, vriendinnen en familie. Van uitwaaien op het strand, tot het ontdekken van nieuwe plekken of een potje voetballen. Ik ga heel graag elk vrij moment naar een nieuw koffietentje, wijnbar of een knus restaurant. En het allerliefst? Ga ik op avontuur: van een weekendje Zoutelande tot wonen in het buitenland. Zolang het maar is met goed gezelschap.

Een voorbeeld van een werkdag

'S ochtends om 07.00u word ik wakker en check ik direct de files. Vandaag namelijk een dagje Leiden! Van 10.00-11.00 in Leiderdorp met een manager Inkoop en van 11.00-12.00 met een Lean Coach. Daarna rijd ik door naar het centrum van Leiden en heb ik een half uur de tijd om een lunch te scoren, om vervolgens bij te praten met een teamleider Functioneel Beheer, waar momenteel een starter via ons werkt. In de auto bel ik met collega's om wat informatie in te winnen. Na een productieve dag vol afspraken werk ik morgen vanuit huis, zo kan ik alle gespreksverslagen maken en in het systeem zetten zodat ik niet alles hoef te onthouden en het inzichtelijk is voor mijn collega's. 
Diamant

Mijn collega Arno over zijn werk

Je hebt nu gelezen wat ik doe, maar mijn collega Arno heeft weer een andere ervaring met onze rol. Lees waarom hij het werken bij Studelta EN als adviseur zo leuk vindt.