Wat doet Adviseur Arno op een dag?

Hallo! Ik ben Arno. Bij Studelta werkzaam als Adviseur sinds 2017. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en vrienden/familie en als ik tijd over heb dan ben ik te vinden in de sportschool. Ik lees graag over sport en voeding en ga graag naar een feestje of festival op z’n tijd. Leuk om je wat meer te vertellen over Studelta en mijn functie!
Arno aan het werk

Mijn functie

Bij Studelta werk ik als Adviseur binnen de sector Zorg en Welzijn. Dit betekent dat ik dagelijks in contact ben met Zorg- en welzijnsorganisaties. Ik spar met ze over uitdagingen binnen de ondersteunende diensten maar ook daarbuiten. Dit zijn bijvoorbeeld uitdagingen over het aantrekken, binden & boeien van medewerkers. Maar ook over vergrijzing bij deze organisatie, innovatievraagstukken en wet- en regelgeving. Ik leg ze uit wat onze starters kunnen betekenen en creëer op die manier een mooi project voor starters. Daarbij leg ik uit hoe ons trainingsprogramma (over persoonlijk leiderschap en effectiviteit op de werkvloer) pioniers helpt in hun ontwikkeling. Door de inzet van onze starters hoop ik indirect de zorg iets beter te maken.

De rol past bij mij omdat ik graag (nieuwe) mensen ontmoet en spreek. Ik krijg er energie van om een samenwerking vorm te geven. Ik ben dienstverlenend ingesteld en maak opdrachtgevers en pioniers graag blij door ze aan elkaar te verbinden. Ik zie mezelf als een echte “people connector”.

De sfeer bij Studelta

De sfeer bij Studelta is positief en energiek. Er werken gemotiveerde mensen die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn. Dit mensgerichte sprak mij vanaf de eerste kennismaking aan. Ook merk ik bij elke collega de maatschappelijke betrokkenheid en dat is een gedeelde drijfveer. Tot slot werken we in een tof pand in Amsterdam Noord met een prachtig dakterras. Wat wil je nog meer!

Mijn werkdag

Op weg naar kantoor bel ik een opdrachtgever - leidinggevende in de gehandicaptenzorg - om te vragen hoe het gaat, of hij de informatie heeft gelezen die ik heb gestuurd over onze dienstverlening en een whitepaper over Functioneel Beheer die wij hebben geschreven. Op kantoor neem ik mijn mail door. Vervolgens bereid ik samen met een recruiter een afspraak bij een GGZ instelling voor. De opdrachtgever wil graag een aantal cruciale processen in het zorg declaratie proces verbeteren en wil deze opdracht gunnen aan een Studelta pionier. Na een lekkere lunch rijden de recruiter en ik naar de opdrachtgever en bespreken wij de opdracht. 

Na een leuke afspraak, rijd ik door naar een ouderenzorgorganisatie. Daar maak ik voor de eerste keer persoonlijk kennis met een aantal medewerkers binnen de ondersteunende diensten, vertel ik over onze dienstverlening en breng ik de uitdagingen waar zij voor staan in kaart. We sparren over een mogelijke samenwerking en spreken af om over twee weken weer te bellen om de vervolgstappen te bespreken. Na deze afspraak rijd ik naar huis en stuur ik een terugkoppeling van het gesprek bij de ouderenzorgorganisatie. Tevreden sluit ik mijn werkdag af, ik kijk terug op inspirerende gesprekken met als centraal thema Generatie Y en lekkere bakjes koffie met collega's en zorgprofessionals. Wat een mooie baan heb ik toch!

 

Diamant

Zonder recruiter Meike geen succes voor mij

Leuk natuurlijk die opdracht binnenhalen, maar zonder recruiters zoals Meike is mijn opdracht niets waard. Zij vertelt wat zij zo leuk vindt aan haar werk!