Trots op 14 jaar Studelta

Door Martijn van RossumStudelta is uniek en altijd al geweest. Toen Thiemo 14 jaar geleden startte om laatstejaars studenten studiegerelateerd werk aan te bieden. Toen we in Alkmaar zaten en gekke bende aan collega’s bij elkaar hadden. Toen David onze methode perfectioneerde om de drijfveren van mensen te koppelen aan organisatieculturen. Toen we als eerste bedrijf in Nederland laatstejaars studenten een traineeship aanboden. Toen we ons eigen applicant tracking system bouwden.

En nu?


Nu zijn we de meest mensgerichte arbeidsbemiddelaar van Nederland. En daar ben Ik echt - fucking - trots op. Wij zijn er voor hongerige starters en maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Een gekke mix tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Wij ontdekken de verborgen parels van de arbeidsmarkt en ontwikkelen ze tot effectieve professionals. Met de juiste tools in handen plaatsen wij ze binnen maatschappelijk betrokken organisaties. We schuiven geen cv'tjes, maar laten persoonlijkheden bloeien.

Onze Big Hairy Audicious Goal (BHAG) duidt dat perfect: Iedere dag start een pionier. In die BHAG komen namelijk drie dingen samen onze missie, kerncompetenties en verdienmodel.

  • Waarom we iedere dag een pionier laten starten? Omdat we er van overtuigd zijn dat we op die manier invulling geven aan onze missie.
  • Hoe we het doen? Door onze kerncompetenties in te zetten: we zijn sympathiek, sensitief en kwaliteitsgericht. Wij maken vanaf het eerste contactmoment een open, positieve indruk die bepalend is voor de samenwerking. Wij begrijpen dat ieder mens anders is en doen daarom een beroep op het verbindend vermogen van onszelf en de ander. Wij geloven in duurzame resultaten en streven dit na in al het werk dat wij verrichten.
  • Wat we doen? We bemiddelen en ontwikkelen van de jongste generatie werkenden. We helpen maatschappelijk betrokken werkgevers om de potentie van deze generatie te benutten.

En straks?

Ik ben nog niet klaar. De missie is nog niet voltooid. Sterker nog we zijn net begonnen! Er is een nieuwe tijd aangebroken. Een tijdsgewricht waarin we definitief afscheid nemen van het mensbeeld dat ontstaan is tijdens de industriële revolutie. Een tijdsgewricht waarin we mensen zien voor wie ze zijn. Waarin we werknemers laten bloeien doordat ze hun carrière omarmen als een avontuur. Waarin we hen stimuleren om gedurende die reis bewuste keuzes toemaken.

Dit is mijn tijd. Dit is de tijd dat die maatschappelijke betrokken opdrachtgevers stuk voor stuk opgeschud gaan worden door Studelta en onze pioniers.

Let’s do this!!

Wil jij nu graag op de hoogte blijven van onze avonturen? Schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief
 
Seminar

Aansluiten bij het Studelta avontuur

Wil jij ook weten welke avonturen nu maandelijks beleven? En bovendien niets meer missen over de jongste generatie werkenden en hun ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.