Nieuws

Wij hebben verhalen geschreven over wat er speelt binnen de verschillende sectoren, maar vooral over de jongst werkende generatie. Hoe zorg jij bijvoorbeeld dat jouw organisatie klaar is voor een generatie Y'er? En hoe behoud je dit talent wanneer je haar eenmaal binnen hebt?

Hebben we jouw aandacht en wil je niks meer missen? Lees dan ieder kwartaal onze verhalen! Schrijf je in via de link onder onze verhalen.

Verhalen

0

De coördinatie van Coronasubsidies

De overheid investeert in het herstel en de ontwikkeling van het onderwijs naar aanleiding van de corona crisis. Scholen krijgen hiervoor de (hoognodige) subsidiëring om extra ondersteuning te kunnen regelen voor studenten die door de crisis achterstanden hebben opgelopen of die extra begeleidt kunnen worden richting de arbeidsmarkt na het behalen van hun diploma, omdat het vinden van werk in bepaalde sectoren door de corona crisis aanmerkelijk moeilijker voor ze is.

3

Het RIVM trekt jong talent aan via Studelta

Om ambitieuze talenten op niveau te vinden, werkt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) samen met Studelta. Het afgelopen jaar had het instituut dringend ondersteuning nodig bij de lopende projecten. We vonden binnen twee dagen de talentvolle Lydia, waarover Senior Adviseur Parveen Soenessardien vertelt: “Ze heeft absoluut alle verwachtingen waargemaakt. Ik kan echt op haar bouwen.”