Berichten

Beste Pionier, 
 
Wij nemen de landelijke richtlijnen rondom het Coronavirus serieus. Voor jou geldt dat het belangrijk is de protocollen en richtlijnen te volgen van de organisatie waar je werkzaam bent. Betekent dit dat je niet kan werken? Neem dan contact op met je projectcoördinator!
 
Voor iedereen geldt; als je thuis kan werken, doe dat. Indien je niet thuis kan werken is het belangrijk dat je de juiste hygiënemaatregelen hanteert. Heb je last van keelpijn óf neusverkoudheid óf moet je hoesten en gaat dat eventueel gepaard met koorts? Dan moet je thuisblijven. Je neemt contact op met je opdrachtgever en je projectcoördinator om te kijken wat er mogelijk is vanuit huis. Nemen je klachten toe? Dan neem je ook contact op met je huisarts.
 
We hebben voor nu besloten dat de trainingen bij Studelta WEL doorgaan. Dit omdat de trainingen niet op afstand gevolgd kunnen worden en het in een kleine groep plaatsvindt. Het is belangrijk om hier de hygiënemaatregelen uiterst serieus te nemen:
- Was je handen regelmatig, doe dit 20 seconden en met zeep;
- Hoest of nies in je elleboog;
- Vermijd ieder lichamelijk contact.
 
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met je projectcoördinator of met het algemene nummer van Studelta.
 
Wij zullen de landelijke richtlijnen scherp in de gaten houden en daar naar handelen indien nodig. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Eva Geesing
Algemeen Directeur Studelta

Maatregelen n.a.v. het corona-virus

Welkom bij Studelta

Wij zijn blij met jouw inschrijving want dat betekent dat wij je binnenkort hopelijk kunnen matchen aan een passende baan.

Wij zijn Studelta.
Wij zijn voor hongerige starters een gekke mix tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Wij ontdekken verborgen parels en ontwikkelen hen tot effectieve professionals, zij worden pioniers. Met de juiste tools in handen plaatsen wij jou als starter binnen maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Dus we schuiven geen cv’s, maar focussen op drijfveren en identiteit. Zo zijn wij in staat de perfecte match te maken!

Studeltaprofiel
We selecteren, ontwikkelen & begeleiden. Als jij je inschrijft bij Studelta, helpen wij mee in de zoektocht naar een baan. Zodra je via Studelta aan jouw avontuur begint, coachen we je het eerste jaar ook door alle obstakels heen in onze gym! Het is daarom heel belangrijk om te weten waar jij naar op zoek bent en wie jij bent. Vul jouw profiel zo compleet mogelijk in, zo kunnen wij jou sneller aan een avontuur helpen. 

Avonturennieuwsbrief ontvangen

Wil jij 2 keer per maand onze nieuwste avonturen in jouw mailbox ontvangen? Daarnaast staan er ook altijd tips op het gebied van solliciteren, drijfveren en identiteit en andere struggles van iedere millennial in. De perfecte manier om op de hoogte te blijven en geïnspireerd te raken.

Je kunt je direct in de footer inschrijven :)!