Berichten

Welkom bij Studelta

Wij zijn blij met jouw inschrijving want dat betekent dat wij je binnenkort hopelijk kunnen matchen aan een passende baan.

Wij zijn Studelta.
Wij zijn voor hongerige starters een gekke mix tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Wij ontdekken verborgen parels en ontwikkelen hen tot effectieve professionals, zij worden pioniers. Met de juiste tools in handen plaatsen wij jou als starter binnen maatschappelijk betrokken organisaties die een frisse wind niet schuwen. Dus we schuiven geen cv’s, maar focussen op drijfveren en identiteit. Zo zijn wij in staat de perfecte match te maken!

Studeltaprofiel
We selecteren, ontwikkelen & begeleiden. Als jij je inschrijft bij Studelta, helpen wij mee in de zoektocht naar een baan. Zodra je via Studelta aan jouw avontuur begint, coachen we je het eerste jaar ook door alle obstakels heen in onze gym! Het is daarom heel belangrijk om te weten waar jij naar op zoek bent en wie jij bent. Vul jouw profiel zo compleet mogelijk in, zo kunnen wij jou sneller aan een avontuur helpen. 

Avonturennieuwsbrief ontvangen

Wil jij 2 keer per maand onze nieuwste avonturen in jouw mailbox ontvangen? Daarnaast staan er ook altijd tips op het gebied van solliciteren, drijfveren en identiteit en andere struggles van iedere millennial in. De perfecte manier om op de hoogte te blijven en geïnspireerd te raken.

Je kunt je direct in de footer inschrijven :)!