Seminar “Werkenergie & generaties”

Hoe vind je meer energie in je werk en in samenwerking met andere generaties?

20160310 142743

Na succesvolle eerdere edities organiseren wij wederom het seminar “Werkenergie & generaties”. Arbeids- en organisatiepsycholoog David Bobeldijk neemt jou op interactieve wijze mee in de wereld van verschillende generaties. Ontdek tijdens dit seminar in eerste instantie hoe werkenergie in elkaar steekt en verhoogd kan worden bij het individu en vervolgens hoe dit werkt bij generaties. Het doel is om een energiekere samenwerking tussen generaties in jouw organisatie te stimuleren!

Programma

17.45u - 18.00u | Ontvangst
18.00u - 19.00u | Deel 1: individuele werkenergie
19.15u - 19.30u | Pauze
19.30u - 20.30u | Deel 2: generaties en samenwerking
20.30u - 21.00u | Borrel en napraten!

Individuele werkenergie

Deel 1 is een korte introductie op de generatietheorie. David Bobeldijk zet de generatietheorie kort uiteen. Wat zijn generaties? Welke generaties zijn er? Omdat een generatie uit meerdere individuen bestaat verdiepen we ons eerst in hoe een individu zich manifesteert in werk. We focussen op werkenergie, hoe dit ontstaat en hoe dit gestimuleerd kan worden.

Aan de slag met generaties 

In het tweede deel maken we de vertaling naar generaties. Hoe zit het met werkenergie bij de verschillende generaties? Hoe kun je dit gebruiken in samenwerking? Je kunt als deelnemer zelf een generatievraagstuk vanuit jouw organisatie aandragen. Gedurende het tweede deel geven wij handreikingen om de aangedragen vraagstukken aan te pakken.

 

Dien zelf jouw generatievraagstuk in!

Heb je een generatievraagstuk waar je mee worstelt binnen jouw organisatie? Geef dit aan bij jouw aanmelding, op het formulier onderaan deze pagina. Wij komen hier tijdens het seminar of anders persoonlijk bij jou op terug!

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 april
Locatie: Studelta, Johan van Hasseltweg 39M te Amsterdam (Noord)

*Ben je Studelta pionier of student, en wil je er graag bij zijn? We hebben een beperkt aantal plekken gereserveerd zodat jullie deel kunnen nemen. Wees er snel bij en maak je interesse kenbaar via jouw recruiter.

Over de spreker

David Bobeldijk is arbeids- en organisatiepsycholoog en onder andere mede-eigenaar van Studelta. Met de kennis die hij opdeed tijdens het bouwen van Studelta, geeft hij nu regelmatig lezingen en trainingen en adviseert hij organisaties.

Lees hier meer over David en lees hier zijn blog getiteld Afscheid nemen van 'binden en boeien'

Meld je hieronder aan voor het generatieseminar: