Seminar “Werkenergie & generaties”

Hoe vind je meer energie in je werk en in samenwerking met andere generaties?

schermafbeelding 2018 05 31 om 12 43 01

Na succesvolle eerdere edities organiseren wij wederom het seminar “Werkenergie & generaties”. Arbeids- en organisatiepsycholoog David Bobeldijk neemt jou op interactieve wijze mee in de wereld van verschillende generaties. Ontdek tijdens dit seminar in eerste instantie hoe werkenergie in elkaar steekt en verhoogd kan worden bij het individu en vervolgens hoe dit werkt bij generaties. Het doel is om een energiekere samenwerking tussen generaties in jouw organisatie te stimuleren!

 

 

Dien zelf jouw generatievraagstuk in!

Heb je een generatievraagstuk waar je mee worstelt binnen jouw organisatie? Geef dit aan bij jouw aanmelding, op het formulier onderaan deze pagina. Wij komen hier tijdens het seminar of anders persoonlijk bij jou op terug!

Praktische informatie

Datum: donderdag 11 oktober 2018
Locatie: Studelta, Johan van Hasseltweg 39M te Amsterdam (Noord)

*Ben je Studelta pionier of student, en wil je er graag bij zijn? We hebben een beperkt aantal plekken gereserveerd zodat jullie deel kunnen nemen. Wees er snel bij en maak je interesse kenbaar via jouw recruiter.

Over de spreker

David Bobeldijk is arbeids- en organisatiepsycholoog en onder andere mede-eigenaar van Studelta. Met de kennis die hij opdeed tijdens het bouwen van Studelta, geeft hij nu regelmatig lezingen en trainingen en adviseert hij organisaties.

Lees hier meer over David en lees hier zijn blog getiteld 'The war for talent: 3 tips om 'm te winnen'.

Meld je hieronder aan voor het generatieseminar: