Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Ik zoek een baan! Wat kan Studelta voor mij betekenen

Welkom bij Studelta! Bij ons vind je geen vacatures, maar avonturen. Je schrijft je in bij ons en vult jouw profiel zo compleet mogelijk in. Onze recruiters kunnen jou dan vinden in onze database wanneer er een nieuw avontuur online komt. Daarnaast raden wij jou aan of zelf actief de website in de gaten te houden en je in te schrijven voor onze avonturennieuwsbrief.

Bij welke opdrachtgevers kan ik werken via Studelta?

Via ons kun je werken bij maatschappelijk betrokken organisaties. We zijn werkzaam in de sectoren ziekenhuizen, care, gemeenten, onderwijs en woningcorporaties. Ben je benieuwd hoe het is om een van die sectoren te gaan werken? Bekijk dan de verschillende sectorpagina’s!

Ik heb een vraag over een avontuur. Met wie kan ik contact opnemen?

Neem contact op met de recruiter die bij het avontuur vermeld staat. Dat kan telefonisch of per e-mail. De recruiter beantwoordt je vragen graag!

Ik wil intern bij Studelta werken! Kan dat?

Zeker, hartstikke leuk! Bekijk op deze pagina welke openstaande vacatures er zijn. Zit er niks voor jou tussen? Dan kun je ons ook altijd een open sollicitatie sturen.

Verzorgen jullie ook workshops of presentaties op carrièredagen?

Ja, dat doen we! Wil je dat Studelta naar jouw carrièredag komt? Neem dan contact op met Lisa Weegeman om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe gaat Studelta voor mij op zoek naar een passende baan?

Met een volledig ingevuld profiel kunnen onze recruiters jou vinden in onze database. Als we een avontuur hebben wat bij jou past nemen wij contact op voor een selectiegesprek. Daarnaast kunnen we met een volledig ingevuld profiel jou ook uitnodigen voor een algemene intake, hier bespreken wij jouw wensen en mogelijkheden.

Bij wie ga ik in dienst als ik werk via Studelta?

Ga je via ons een avontuur aan? Dan kom je in dienst bij Studelta en niet bij de opdrachtgever. Je tekent dus een arbeidscontract bij ons. Het uitgangspunt is doorgaans dat je na afloop van het contract in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Hoe lang ga ik werken via Studelta?

Dat hangt af van het avontuur dat je via ons aangaat. Veel van onze projecten duren 1 jaar, maar in sommige gevallen is de looptijd langer of korter. Je vindt de looptijd op de detailpagina van het avontuur. 

Kan ik na afloop van een avontuur bij de opdrachtgever in dienst treden?

Dat is vaak wel het uitgangspunt. Natuurlijk hangt dit wel af van verschillende factoren, zoals het verloop van het project. 

Wat gebeurt er als ik me inschrijf bij Studelta?

Als je je inschrijft bij Studelta, vragen we je om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen jou dan benaderen als we een passend avontuur voor jou hebben. Ook kun je ervoor kiezen om iedere 2 weken onze avonturennieuwsbrief te ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat we bij Studelta aanbieden. Zie je een avontuur dat bij jou past? Solliciteer dan via onze website.

Moet ik me eerst inschrijven voor ik kan solliciteren?

Ja, je moet je eerst inschrijven voor je op een avontuur kunt solliciteren. Ben je nog niet ingeschreven en zie je een passend avontuur? Dan kun je je inschrijven en meteen daarna solliciteren.

Vindt Studelta sowieso een avontuur voor mij als ik me heb ingeschreven?

Nee, dat kunnen we helaas niet garanderen. Wél gaan we natuurlijk ons best doen! Houd ook zelf onze avonturen in de gaten en reageer als een functie jou enthousiast heeft gemaakt.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

We gaan uiterst zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In ons privacybeleid kun je lezen waar we jouw gegevens voor gebruiken en hoe lang we ze opslaan in ons systeem. Wil je dat we jouw gegevens uit ons systeem verwijderen? Stuur dan een mailtje naar privacy@studelta.nl.

Hoe solliciteer ik op een avontuur?

Heb je een avontuur gevonden waar je op wil solliciteren? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en vul de gevraagde gegevens in. Als je nog niet bij ons staat ingeschreven, vragen we je om dat eerst te doen.

Ik zie geen avontuur waarop ik wil solliciteren. Kan ik ook langskomen voor een oriënterend gesprek?

Jazeker, dat kan altijd! We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen. Je kunt je hier inschrijven. 

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn sollicitatiegesprek?

Sollicitatiegesprekken zijn best spannend. Om het jezelf wat makkelijker te maken is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Lees je dus in over het bedrijf waar je gaat solliciteren, neem de vacature nog een keertje door en maak voor jezelf duidelijk wat je sterke en zwakke punten zijn. Lees hier onze andere sollicitatietips. Succes!

Hoe lang duurt het voor ik reactie krijg nadat ik heb gesolliciteerd?

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe zien de sollicitatieprocedures bij Studelta eruit?

Als we enthousiast zijn over jouw sollicitatie, vragen we je om langs te komen op ons kantoor in Amsterdam-Noord voor een selectiegesprek. Woon je ver weg en is langskomen geen optie? Dan kan dat gesprek eventueel via Skype plaatsvinden. Na het gesprek met onze recruiter op kantoor, ga je - mits we allebei enthousiast zijn - op gesprek bij de opdrachtgever. We zullen je tijdens het eerste gesprek altijd vertellen hoe de verdere sollicitatieprocedure eruitziet. Dit kan per avontuur verschillen.

Ik heb een vraag over de sollicitatieprocedure. Met wie neem ik contact op?

Stel je vraag aan de recruiter die bij het avontuur van jouw keuze vermeld staat. Dat kan telefonisch of per e-mail. Hij of zij neemt zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden

Wat is de Gym?

De Gym is de verzamelnaam voor alle trainingen die we bij Studelta geven. Op deze pagina vind je meer informatie over welke trainingen vallen binnen de Studelta Gym. Onze trainingszaal, waar alle trainingen plaatsvinden, heet trouwens ook de Gym. Je vindt deze ruimte bij ons op kantoor, aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam-Noord.

Hoe ziet het trainingsprogramma van Studelta eruit?

In de eerste 6 maanden van jouw project volg je het Basisprogramma. Daarna volg je 2 Verdiepende Trainingen van elk 3 maanden. Ook kom je een keer per maand naar onze Gym voor een Verdiepende Training en organiseren we ieder kwartaal een Pioniersdag of een Inspiratiedag. De inhoud van  is voor iedereen de basis. Daarna kies je zelf Verdiepende Traingen. Wil je bijvoorbeeld meer leren over projectmanagement, het voeren van zakelijke gesprekken of hoe je ontspannen kunt zijn en blijven op je werk? Dan kies je - in overleg met ons en je opdrachtgever - de juiste training.

Ben ik verplicht om trainingen te volgen in de Gym als ik via Studelta werk?

Ja, als je via Studelta werkt, betekent dat ook dat je deelneemt aan het trainingsprogramma in onze Gym.

Kan ik ook meedoen aan een training in de Gym zonder dat ik pionier ben?

Nee, dat is helaas (nog) niet mogelijk. Alleen pioniers kunnen trainingen in onze Gym volgen. Check onze avonturenpagina om te zien of we misschien een passend avontuur voor jou hebben, dan kun jij wellicht ook gaan trainen in onze Gym!

Wat moet ik doen als ik mij wil uitschrijven?

Ten eerste jammer dat je wilt uitschrijven :). Als jij een mailtje stuurt naar support@studelta.nl, vanaf het mailadres waarmee je staat ingeschreven bij ons, dan zullen we jouw uitschrijving verwerken. Als je al jouw gegevens wilt laten verwijderen kan dit bij privacy@studelta.nl.