Traineeships

 

Wil je een traineeship starten? Wil je trainees werven? Of wil je ondersteuning bij het ontwikkelingsprogramma van jouw traineeship en/of dit uitbesteden? Studelta is jouw partner in Recruitment.

De grote uitdaging voor organisaties de komende jaren is de inrichting van hun recruitment-, development- en talentmanagement. Traineeships worden vaak opgericht als oplossing voor deze uitdaging.  Door middel van een traineeship worden talentvolle veelbelovende afgestudeerden geworven en de kans geboden zich binnen de organisatie versneld te ontwikkelen naar een specialistische of managementfunctie.

Inmiddels zijn er al veel traineeships, met name in de Profit sector. Echter zal voor elke organisatie die jonge hoogopgeleide talenten wil werven een traineeship een waardevolle aanvulling zijn. Wie zich wil onderscheiden zal zich continue moeten afvragen: “Voldoet ons programma nog aan de eisen en wensen van de huidige jonge talenten?”  Studelta ondersteunt bij al jouw recruitmentvraagstukken met betrekking tot jong hoogopgeleid talent en traineeships. Juist ook in sectoren waar dit minder bekend is en toegepast wordt, zoals in de zorg, overheid en in het onderwijs.

Tenslotte heeft Studelta ook haar eigen traineeship, waardoor jouw organisatie al heel eenvoudig en tegen lage kosten een eigen traineeship kan starten. Dit kan door plekken af te nemen in het Studelta-traineeship onder jouw eigen naam.

Door de Werving en Selectie uit handen aan Studelta te geven bespaar jij tijd. Wij bieden deze dienst aan op basis van het ‘No cure, No pay’-principe en belasten pas kosten door op het moment dat jij één van onze talenten in dienst neemt.

De voordelen

  • Specialist in jong hoogopgeleid talent (HBO/WO-niveau)
  • Specifieke kennis van de doelgroep (bijv. drijfveren)
  • Laatste kennis over traineeships
  • Een traineeship is al mogelijk vanaf één persoon
  • Werving van en door de doelgroep
  • Uitgebreide actuele kwalitatieve database
  • Bereik in heel Nederland
  • Strenge en persoonlijke selectieprocedure