Routebeschrijving

Met de auto van binnen Amsterdam
Vanaf Amsterdam Centrum is het de eerste afslag na de IJ-tunnel. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant (gebouw Op Zeezand). Parkeren is gratis en kan op de parkeerplekken op het terrein of op de parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Met de auto van buiten Amsterdam
Neem afslag S118 of S116. Bij de stoplichten links afslaan. Over de rotonde rechtdoor en na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant. Parkeren is gratis en kan op de parkeerplekken op het terrein of op de parkeerplaatsen langs de openbare weg.

Met de fiets of lopend vanaf Amsterdam Centraal Station
Neem aan de achterkant van het Centraal Station de pont richting IJ-plein (deze is gratis). Volg vanaf daar de weg (Meeuwenlaan) tot en met de rotonde (fietsen circa 5 minuten, lopen circa 20 minuten). Sla daar rechtsaf. Na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant (gebouw Op Zeezand)

Met het openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station kunt u aan de Ijzijde (te bereiken via de westtunnel en de oosttunnel) buslijn 32 (richting Buikslotermeerplein) of buslijn 33 (richting Nieuwendam Noord) nemen. Uitstappen bij halte Johan van Hasseltweg. Loop naar de rotonde en steek deze over. Na circa 500 meter zit Studelta aan de rechterkant (gebouw Op Zeezand).

rbschrijving