ZZP of Interim Sourcer bij Studelta

Til ons recruitment team naar een hoger niveau door jouw vakkennis en slim gebruik van de juiste tech tools!

  • Behulpzaam
  • Gestructureerd
  • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je kent jouw kwaliteiten en vindt dit leuk om over te brengen aan collega's. Ook ken jij de grillen van de arbeidsmarkt en laat je niet afschrikken om toch keer op keer dat schaarse maatschappelijk betrokken talent te pakken te krijgen. Je neemt hierin een voorbeeldrol op je binnen ons recruitment team! Door jouw ervaring ben je in staat om het verbeterpotentieel van ons team in kaart te brengen en dankzij jouw verandermanagement skills weet jij hier vervolgens ook body aan te geven in de praktijk.

Jij bent een ervaren sourcer/recruiter met:
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Ervaring in het werven en selecteren van schaarse (technische) profielen
  • Bijvoorbeeld een op tech en/of data gerichte studieachtergrond, zoals bijvoorbeeld Digital Driven Business, Business and IT Management, Business Information Management, Digital Design, Applied Data Science, Digital Media en Communication of Artificial Intelligence. Let op: dit is geen harde eis!

Wat houdt dit avontuur in?

Als Interim Sourcer werk je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord. Door het gesprek aan te gaan met ons recruitment en sales team begrijp jij wat onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers zoeken in een starter. Daarnaast zorg je voor een duidelijke link tussen marketing en recruitment en weet jij hoe deze domeinen elkaar kunnen versterken (denk aan persona’s, arbeidsmarktcommunicatie, datagedreven recruitment). Door jouw handigheid met ATS systemen richt jij ons recruitmentproces zo optimaal en efficient mogelijk in en dankzij jouw BOOLEAN skills ben je een ster in searchen via de verschillende tools zoals Google, LinkedIn en interne en externe databases. Door slim gebruik te maken van data uit onze interne database, LinkedIn, doelgroepanalyses en data over de candidate journeys optimaliseer jij constant onze sourcing & hunting strategie. Tot slot laat jij je met liefde inspireren via vakgroepen, beurzen en events en zet jij deze kennis en ervaring om naar innovatieve ideeën om ons recruitment team naar een niveau hoger te tillen.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

  • Een opdracht voor 6 maanden voor 20 - 24 uur per week
  • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
  • Een marktconform salaris;
  • Heerlijke, verzorgde lunches, een zonnig dakterras en een pingpongtafel en sjoelbak

Jouw opdrachtgever

Jouw Opdrachtgever
Studelta helpt jonge mensen aan projecten bij maatschappelijk betrokken organisaties en combineren dit met persoonlijke ontwikkeling in onze GYM. Waar wij in geloven? Als je starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken met het maken van maatschappelijke impact. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan voor zondag 25 juli door hieronder te klikken op “Direct solliciteren”. Heb je vragen over deze vacature? Meike helpt je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur