Projectmedewerker Data in de Zorg

Kom pionieren en draag bij aan verbeterprocessen in dit ziekenhuis!

 • Invloedrijk
 • Kwaliteitsgericht
 • Autonoom

Wie ben jij?

Jij bent iemand die nieuwsgierig is aangelegd, lef heeft en out of the box kan denken. Jij hebt veel affiniteit met data en vindt het reuze interessant om met de beschikbare data creatieve verbeteringen te realiseren voor de zorg. Je bent zelfverzekerd: je staat stevig in je schoenen en gaat een uitdaging niet uit de weg! Verder neem ie geen blad voor de mond en ben je niet snel onder de indruk van iemand die zijn sporen al heeft verdiend. Daarnaast ben je analytisch, kun je snel schakelen en vind je het leuk om in het diepe te springen. Iets abstracts weet jij concreet te maken. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Een WO diploma op zak (richting maakt niet uit, het gaat vooral om de match in persoonlijkheid! Denk bijvoorbeeld aan een studie Bedrijfskunde, International Business Management, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Beleid, Management en Gezondheidszorg of Informatica);
 • Affiniteit met data en ICT;
 • Affiniteit met de zorg.

Wat houdt dit avontuur in?

Deze opdrachtgever is op zoek naar een initiatiefrijke pionier die zich gaat bezighouden met de vraag hoe verzamelde data uit bijvoorbeeld EPD systemen gebruikt kan worden voor verbetertrajecten de zorg. Dit ziekenhuis wil data inzetten om ervoor te zorgen dat de gehele keten beter samenwerkt en de juiste zorg bij de patiënt terecht komt. 

Je gaat je onder andere bezig houden met het ontwikkelen van algoritmes, het beheren van de databank, managementrapportages aanvullen en nieuwe projecten opzetten om de huidige dataset te verbeteren en ook te vernieuwen. Een voorbeeld van een vraagstuk waar jij je in kunt gaan verdiepen is hoe bestaande data gebruikt kan worden om te voorspellen hoe groot de kans is dat nieuwe patiënten in de toekomst wederom terug komen met een fractuur. Een ander vraagstuk richt zich op het optimaliseren van de databank, zodat data makkelijker gebruikt kan worden voor wetenschappelijk onderzoek. Al met al een functie vol toffe projecten waarbinnen je echt kunt pionieren!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om op een innovatieve en actieve manier bij te dragen aan verbeterprocessen van dit ziekenhuis. Je kan als Data-Analist echt pionieren!

 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Dit medisch centrum in Noord- en Midden Limburg loopt demografisch gezien voor op andere landelijke ziekenhuizen. Het percentage van de ouder en zieker wordende bevolkingsgroep ligt hier namelijk gemiddeld hoger ten opzichte van de rest van Nederland. Daardoor zijn zij genoodzaakt om als eerste ziekenhuis van Nederland de zorg anders in te gaan richten, dit doen ze op een vooruitstrevende manier om zo om te kunnen gaan met de toenemende vergrijzing. Er liggen hier dan ook volop kansen om het verschil te gaan maken! De cultuur in dit ziekenhuis wordt gekenmerkt door hard werken in combinatie met de Limburgse gezelligheid. Je komt te werken in een complexe en dynamische omgeving maar er heerst een informele open sfeer op de werkvloer met een echt ons-kent-ons-gevoel. Met deze instelling krijgen ze veel gedaan en ze staan dan ook te popelen om jou hierin mee te nemen.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 14 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack