Junior Financial Zorg

Draag bij aan het declaratieproces bij meer dan 800 apothekers in Nederland!

 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve en enthousiaste starter die graag nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat. Je bent daarnaast analytisch sterk en ziet snel de rode draad in processen. Bovendien neem je initiatief om bepaalde fouten te voorkomen in de toekomst. Tenslotte ben je servicegericht en kun je professioneel communiceren met verschillende belanghebbenden.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Een relevante HBO/WO studieachtergrond (bijvoorbeeld Bestuurskunde, MER, Bedrijfskunde, Organisatiewetenschap, Bestuur & Beleid, Rechten, maar ook Management in de Zorg, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Farmacie, Farmaceutische wetenschappen) Let op: dit is GEEN eis. Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral.

 • Affiniteit met bedrijfskundige of bedrijfseconomische processen en ICT.

Wat houdt dit avontuur in?

Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het declaratiesysteem van apothekers, waardoor jij faciliteert in het indienen van declaraties bij de zorgverzekeraar. De software die deze organisatie levert ondersteunt het gehele declaratieproces en geeft apothekers inzicht in de actuele samenstelling en ontwikkeling van de omzet. Met die informatie stuurt een apotheker bij en grijpt u in waar dat nodig is.  Je bent hierin aanspreekpunt voor apothekers, draagt bij aan het optimaliseren van het inregelproces en denkt mee met de klant. Je zal aan het begin van de maand druk zijn met de nieuwe declaraties, daarnaast ben je bezig met het beantwoorden van vragen, analyses maken en daarnaast ook zelf declaraties maken door te schakelen met de contractadministratie. Hierdoor zorg je er dus voor dat apothekers betaald krijgen voor de zorg die ze leveren. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze organisatie krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken en direct eigen taken en verantwoordelijkheden, de ideale eerste stap in jouw carrière dus!

 • Een aanstelling voor een jaar met zicht op indiensttreding bij wederzijdse tevredenheid voor  40 uur per week;

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;

 • Begeleiding door jouw projectcöordinator van Studelta en vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;

 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Jij komt te werken in een snelgroeiende organisatie die ondersteuning biedt in het automatiseren van contractafspraken en financiële afspraken tussen apothekers en bijvoorbeeld zorgverzekeraars. De organisatie kent een informele cultuur en gemoedelijke sfeer. Omdat de organisatie niet zo groot is, ken je iedereen. Het werk is veelzijdig en afwisselend en je werkt met verschillende collega's samen. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 14 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack