Traineeship Future Health Design - Ontwerp jij de zorg van morgen?

Verbind de creatieve sector met de zorgsector om zo de zorg van de toekomst vorm te geven!

 • Creatief
 • Autonoom
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jij bent een starter met een afgeronde hbo/wo-opleiding en hebt:
 • ... maximaal 3  jaar werkervaring

 • ... een studie afgerond op het gebied van ontwerp (design), dus je kunt denken aan: industrieel ontwerpen, communication and multimedia design, zorgtraject ontwerp, crossover creativity, vormgeving etc.

 • ….affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Hoi startende ontwerper! Sta jij te trappelen om met jouw frisse energie en kennis van ontwerpdenken het verschil te maken in de maatschappij? Voor het traineeship Future Health Design zoeken wij (Studelta en U CREATE) creatieve starters die een brug willen slaan tussen de creatieve industrie en de zorgsector!

De zorgvraag in Nederland is erg complex en bij verschillende maatschappelijk betrokken organisaties – van gemeenten tot ziekenhuizen – worstelt men met soortgelijke vraagstukken. Een startende ontwerper zoals jij kan hierbij de handen uit de mouwen steken en het vraagstuk vanuit een andere invalshoek benaderen om zo tot innovatieve oplossingen te komen. Een unieke kans dus, om met jouw creatieve energie de zorg van de toekomst te gaan ontwerpen!

Zorggerelateerde vraagstukken waar jij je creatieve tanden in zou kunnen zetten:

 • Hoe kunnen we het wooncomfort van cliënten vergroten?

 • Hoe kunnen we de vraag van de klant (patiënt/cliënt) beter in kaart brengen en hierdoor onze dienstverlening optimaliseren?

 • Hoe kunnen we E-Health meer laten leven binnen onze organisatie, zowel onder medewerkers als onder de eindgebruiker?

Hoe werkt het traineeship Future Health Design?

Jij gaat 6 tot 12 maanden aan de slag in een organisatie met een zorgvraagstuk. Met jouw ontwerpgerichte aanpak, je kennis van vernieuwende technologische mogelijkheden en je empathische inzichten ga jij in de organisatie een waardevolle bijdrage leveren aan zorginnovatie. Bovendien krijg je van ons uitstekende begeleiding! Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Ontdekkingstrack bij Studelta en daarnaast volg je inhoudelijke trainingen op het gebied van de zorgontwerp bij U CREATE, zodat je snel bij kunt dragen aan zorginnovatie. In totaal volg je zo’n 2 dagen per maand trainingen, de rest van de tijd werk je aan het project bij je opdrachtgever.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wat bieden wij?

 • Een opdracht voor 6-12 maanden bij een organisatie met een zorgvraagstuk voor minimaal 36 uur per week

 • De kans om als pionier deel te nemen aan het Future Health Design traineeship

 • Een salaris tussen de 2150 en 2350 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

 • De mogelijkheid om te flexwerken waar en wanneer je maar wilt!

Jouw Opdrachtgever

Waarom dit traineeship?

Wij, Studelta en U CREATE, willen zorginnovatie verbeteren door het bemiddelen en ontwikkelen van jonge, creatieve talenten voor organisaties die willen vernieuwen en de doelgroep centraal willen laten staan in het innovatieproces. Daarom hebben we besloten onze krachten te bundelen en het traineeship Future Health Design op te zetten. Wij verbinden door middel van dit traineeship de startende ontwerper, oftewel de pionier, met de organisaties die een zorgvraagstuk hebben.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse om deel te nemen aan het traineeship Future Health Design? Of heb je vragen over de inhoud van het traineeship? Neem dan contact op met Eline.

Vragen over dit avontuur?

Eline de Visser (Levendig)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack