Tijdelijk Avontuur: Junior Financieel Projectmedewerker

Begin je financiële carrière met een vliegende start als junior financial bij deze zorgorganisatie!

 • Invloedrijk
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Een ding staat voorop: jij bent analytisch sterk en verdiept je graag in financiële data! Je werkt gestructureerd en kunt goed overzicht bewaren over een heleboel gegevens. Je werkt graag zelfstandig. In deze rol krijg je snel eigen verantwoordelijkheden en dat geeft jou energie! Ten slotte ben je nieuwsgierig, jij vindt het leuk om te onderzoeken hoe processen werken en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Jouw frisse ideeën deel je proactief met collega’s. 

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO of WO diploma op zak, maar het is ook oké als jij in de afrondende fase van jouw studie bent
 • Bij voorkeur een financiële studieachtergrond, denk bijvoorbeeld aan Bedrijfseconomie, Finance & Control, (Health) Economics, Economie, Accountancy, Bedrijfskunde, Economics & Business Economics, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy, Pilosophy, Politics and Economics, Econometrie, etc. Let op, dit is geen eis! Het is vooral belangrijk dat je begrijpt hoe een boekhouding werkt en financiële gegevens kunt lezen.

 

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior financieel projectmedewerker ga jij aan de slag in het team Financiële Administratie & Zorgfacturatie. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het verzamelen, controleren, registreren en verwerken van financiële en medisch-administratieve gegevens. Jij stort je samen met twee andere collega’s op de boekhouding. Je checkt of de benodigde gegevens op tijd binnen zijn, controleert ze en verwerkt ze als boeking in het systeem. Ook speel je een belangrijke rol in het proces rondom de jaarrekening, de accountant zal hiervoor regelmatig met opdrachten aankloppen. Ten slotte staat het team open voor jouw frisse blik op bestaande processen. Al met al is dit tijdelijke project ideaal om de basis van de financiële administratie goed te leren kennen in de praktijk!  
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil je jezelf ontwikkelen als financial? En ben je benieuwd hoe het is om voor een zorgorganisatie te werken? Dan is dit het ideale project voor jou!

 
 • Een project voor 3 maanden voor 28-32 uur per week
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in de regio Eindhoven richt zich op gespecialiseerde zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast bieden zij ook speciaal onderwijs. De organisatie wordt ondersteund door de afdeling Finance & Control, waar het team Financiële Administratie & Zorgfacturatie onder valt. Jij gaat als junior financial aan de slag in dit team, wat verder bestaat uit 10 collega’s. De sfeer is open en positief, collega’s staan voor je klaar. Je werkt regelmatig thuis (ivm de Corona maatregelen), maar bent zeker de eerste weken ook op kantoor te vinden om de processen goed te leren kennen. 


Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 25 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur