Support Medewerker in de Zorg

Project van 2 weken: Draag bij een een soepele start met het nieuwe cliënten dossier door tijdens de eerste twee weken vanaf de GO-LIVE op de werkvloer van deze zorgorganisatie gebruikers bij vragen en problemen te ondersteunen!

 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij bent van nature behulpzaam en haalt voldoening uit het ondersteunen en vooruit helpen van anderen. Met jouw analytische blik zoek jij naar het knelpunt van een probleem om vervolgens met jouw oplossingsgerichte instelling tot een passende uitkomst te komen. Je kan je goed inleven in de ander en met jouw helder in je communicatie weet je jouw adviezen ook goed te formuleren. Tenslotte ben jij leergierig, waardoor je nieuwe informatie snel eigen maakt!

Jij bent een starter met:

 • Een HBO en/of WO diploma op zak OF je bent afstuderende en bezig met het schrijven met je scriptie.
 • Voorbeelden van passende studierichtingen zijn: Psychologie, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde, (Health) Economics, Pedagogische wetenschappen, Management in de zorg, HBO-ICT, Zorgethiek, Gezondheidsrecht, Toegepaste Psychologie, Health Economics, Policy and Law, Gezondheidsrecht Bewegingswetenschappen, Bestuurskunde, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences, Healthcare Management, Geneeskunde... Heb je iets heel anders gestudeerd en ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Fulltime beschikbaar per 1 november voor de duur van 2 weken: ma t/m vrij 7.00 tot 16.00 uur
 • Affniteit met de zorg is een pré

Werk jij liever in de avonduren? Dan hebben we ook een latere dienst beschikbaar: ma t/m vrij 16.00 tot 00.00

Wat houdt dit avontuur in?

Vanaf 1 november gaat deze zorgorganisatie over op een nieuw ECD (Elektronisch Cliënten Dossier). Zo’n GO-LIVE gaat vaak niet zonder horten en stoten: iedereen moet leren werken met het nieuwe ECD en gebruikers zullen ook tegen de nodige vragen en problemen aanlopen. Jij gaat als support medewerker een training volgen om het nieuwe ECD eigen te maken en antwoord te kunnen geven op de te verwachten vragen. Vanaf 1 november zal je gedurende twee weken op één van de locaties van deze zorgorganisatie aanwezig zijn om de ondersteuning te kunnen bieden. Wanneer collega’s hulp nodig hebben, zullen ze jou aanhaken. Jij zorgt ervoor dat ze verder kunnen en dat ze in de toekomst zelf met het systeem overweg kunnen. Daarnaast ga jij zelf de hort op en vraag je of er zaken zijn waar mensen tegenaan lopen en geef je hier ook uitleg waar nodig. Kortom een dankbare rol waarin je als specialist van het ECD van grote waarde bent tijdens de GO LIVE periode!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Deze tijdelijke job geeft jou een kijkje in de keuken van een grote zorgorganisatie in Den Haag. Vernieuwing en innovatie van technologie en systemen spelen de afgelopen- en komende jaren een grote rol binnen de zorg. Daar kan jij je steentje aan bijdragen. Daarnaast krijg jij;

 • Een fulltime opdracht voor 2 weken
 • Salaris van €14,- bruto per uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)
 • Deze opdracht is tijdelijk, maar Studelta biedt starters nog veel meer. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen, ambities en eventueel toekomstige carrièremogelijkheden

Jouw opdrachtgever

Deze grote zorgorganisatie in Zuid Holland biedt zowel thuiszorg als ouderenzorg op verschillende locaties.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 26 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur