Stagiair Marketing & Communicatie

Draai mee in ons marketing en communicatie team en duik in de wereld van campagnes!

 • Resultaatgericht
 • Gestructureerd
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent een echte doener! Je hebt passie voor het marketing en communicatie vak en wilt vooral heel graag leren. Met jouw scherpe pen en gevoel voor taal weet jij de leukste teksten te schrijven. Daarnaast ga je graag proactief te werk en vind je het leuk om dingen uit te proberen.

Jij bent iemand met;

 • Gevoel voor taal; jij kunt foutloos schrijven
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Bij voorkeur een studieachtergrond in de richting van marketing of communicatie (denk aan Marketing, journalistiek, Communicatie, International Marketing Management). Let op: dit is geen eis! Ook als je graag het marketing en communicatie vak wilt ontdekken kom ik graag met je in contact.

Wat houdt dit avontuur in?

In deze meewerkstage word jij een belangrijk onderdeel van ons marketing team. Na een maand van intensieve begeleiding ben jij klaar gestoomd voor het opzetten van jouw eigen campagnes. Je krijgt hierin veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid maar natuurlijk ook zeker de ruimte om vragen te stellen. Je gaat dus zelf aan de knoppen zitten en leert de kneepjes van het vak van collega’s met een dijk aan ervaring! Wanneer jij laat zien wat je kan zullen je projecten steeds groter worden, jij gaat het verschil maken om ons merk sterker in de markt te zetten! Op dagelijkse en wekelijkse basis ben je onder andere bezig met het opzetten, evalueren en verbeteren van campagnes en het schrijven van blogs, social media posts en de nieuwsbrief. Ook maak je de vertaling van betaalde campagnes naar tekst en ondersteun je in projecten voor het organiseren van events of ben je zelf aanwezig bij een event om het merk van Studelta te bewaken!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Gedurende deze stage leer jij het marketing vak goed kennen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om jouw ideeën in te brengen!

 • Een stage voor ten minste 5 maanden voor 24 tot 40 uur per week
 • Een stagevergoeding (400 euro per maand)
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Studelta helpt jonge mensen aan toffe inhoudelijke projecten in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Waar wij in geloven? Als je studenten en starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken verder. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen. Je kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden: groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack