Sourcer bij Studelta

Vind de beste pioniers voor onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers door slim gebruik van de juiste tech tools!

 • Autonoom
 • Resultaatgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Je bent leergierig en altijd op zoek naar de nieuwste weetjes en gadgets, want de ontwikkelingen binnen de recruitment en sourcing technologie gaan als een speer. Je zet jouw analytische en creatieve brein graag aan het werk om jouw search en sourcing strategieën constant te optimaliseren. Hierin werk je graag samen met je collega recruiters en adviseurs, zodat je echt begrijpt wat er nodig is bij onze opdrachtgevers. Tot slot ben je volhardend en geef je niet op totdat je die juiste kandidaat gevonden hebt!

Jij bent een enthousiaste starter met:
 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een op tech en/of data gerichte studieachtergrond, zoals bijvoorbeeld Digital Driven Business, Business and IT Management, Business Information Management, Digital Design, Applied Data Science, Digital Media en Communication of Artificial Intelligence. Let op: dit is geen harde eis! Andere studieachtergronden zijn zeker denkbaar. Bij ons gaat het namelijk om jouw persoonlijkheid en drijfveren.
 • Affiniteit met IT is echter wel gewenst!
 • Passie om bij te dragen aan verjonging en vernieuwing van maatschappelijk betrokken organisaties

Wat houdt dit avontuur in?

Als Sourcer werk je vanuit huis of vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord. Door het gesprek aan te gaan met jouw collega recruiters en adviseurs begrijp jij wat onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers zoeken in een starter. Je bent of ontwikkelt je tot een ster in searchen via de verschillende tools zoals Google, LinkedIn en interne en externe databases. Je spreekt de taal van onze doelgroep generatie Z en weet hen op een prikkelende manier aan te spreken en uit te nodigen om kennis te maken met Studelta. Door slim gebruik te maken van data uit onze interne database, LinkedIn, doelgroepanalyses en data over de candidate journeys optimaliseer jij constant jouw sourcing & hunting strategie. Tot slot laat jij je met liefde inspireren via vakgroepen, beurzen en events. Deze zet jij om naar innovatieve ideeën waarmee je jouw talentpool en netwerk vergroot en hiermee jouw leven als Talent Sourcer makkelijker maakt.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym;
 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt;
 • Een salaris van tussen de €2.400 tot €2.700 afhankelijk van jouw ervaring;
 • Heerlijke, verzorgde lunches, een zonnig dakterras en een pingpongtafel en sjoelbak

Jouw opdrachtgever

Jouw Opdrachtgever
Studelta helpt jonge mensen aan projecten bij maatschappelijk betrokken organisaties en combineren dit met persoonlijke ontwikkeling in onze GYM. Waar wij in geloven? Als je starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken met het maken van maatschappelijke impact. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan door hieronder te klikken op “Direct solliciteren” of stuur een Whatsappje naar 0643463589. Heb je vragen over deze vacature? Meike helpt je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur