Senior Recruiter bij Studelta

Ben jij een mensgerichte professional en ben je toe aan een volgende stap in je recruitmentcarrière?

 • Authentiek
 • Creatief
 • Flexibel
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij bent er al achter dat je een passie hebt voor het recruitmentvak en hebt dit vak ook al flink in de vingers. Door jouw eerder opgedane ervaring ben je in staat om vlot goede resultaten te leveren en jouw recruitmentcollega’s nieuwe dingen te leren.  Je hebt oprechte interesse in mensen, stelt vragen over hun achtergrond en maakt daardoor makkelijk verbinding. Binnen jouw vriendengroep sta jij bekend als degene die het wel even regelt allemaal: je toont initiatief, straalt energie uit en helpt en adviseert anderen graag. Daarnaast werk je gestructureerd, maar kan je ook omgaan met onverwachte vragen of deadlines. Tot slot ben je een doorzetter; jouw instelling is dat de juiste kandidaat er altijd is en dat jij deze kandidaat gaat vinden.

Jij bent onze nieuwe recruitment collega met:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen recruitment

 • Een passende studieachtergrond, zoals bijvoorbeeld Psychologie, Arbeids en organisatiepsychologie, HRM, Culturele Antropologie, Gezondheidswetenschappen of Communicatie. Let op: dit is geen harde eis! Andere studieachtergronden zijn zeker denkbaar. Bij ons gaat het namelijk om jouw persoonlijkheid en drijfveren.

 • Passie om bij te dragen aan verjonging en vernieuwing binnen onze  maatschappelijk betrokken opdrachtgevers.

Wat houdt dit avontuur in?

Jouw doel is om kwalitatieve en duurzame matches tot stand te brengen tussen pioniers en opdrachtgevers voor alle sectoren binnen Studelta (zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten en woningcorporaties). Je bent specialist op het gebied van jong hoogopgeleid talent, dit betekent dat jij als geen ander weet wat pioniers drijft, motiveert en onderscheidt. Je wil graag eindverantwoordelijkheid nemen voor het complete Recruitmentproces zoals we dat bij Studelta kennen - lopend van het adviseren van Sales over de geschiktheid van aangeleverde opdrachten, via een profieluitvraag bij een opdrachtgever tot het werven, selecteren en plaatsen van de jongste generatie werkenden. Je voert zelfstandig intake- en selectiegesprekken en je stelt de geselecteerde kandidaten voor aan de opdrachtgever. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt en adviseert over de recruitmentstrategie op lange termijn. Genoeg uitdaging dus en een mooi vervolg van je recruitmentcarrière! 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een fijne werkomgeving waarin je niet alleen jezelf verder kunt ontwikkelen maar ook je collega’s verder op weg kan helpen binnen het recruitmentvak.  

 • Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf je werk in te kunnen delen

 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym

 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

 • Een salaris van €3000 - €3600 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week en een reiskostenvergoeding: ook als je op de fiets komt!

 • Heerlijke, verzorgde lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s, uitjes met de hele organisatie en - voor de sportievelingen onder ons - de mogelijkheid om mee te doen met de bootcamp op maandagavond.

Jouw Opdrachtgever

Studelta helpt jonge mensen aan toffe inhoudelijke projecten in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Waar wij in geloven? Als starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken verder. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen. Je kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden; groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 21 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack