Recruiter Ziekenhuizen bij Studelta

Help starters met passie voor de zorg op weg in hun avontuur van werkgeluk binnen ziekenhuizen!

 • Flexibel
 • Resultaatgericht
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Je staat aan het begin van je carrière en staat te trappelen om je verder te ontwikkelen in de praktijk. Je hebt oprechte interesse in mensen, stelt vragen over hun achtergrond en maakt daardoor makkelijk verbinding. Binnen jouw vriendengroep sta jij bekend als degene die het wel even regelt allemaal: je toont initiatief, straalt energie uit en krijgt er een kick van commercieel resultaat te behalen. Daarnaast werk je gestructureerd, maar kan je ook omgaan met onverwachte vragen of deadlines. Tot slot ben je een doorzetter. Jouw instelling is dat de juiste kandidaat er altijd is en dat jij deze kandidaat gaat vinden.

Jij bent een enthousiaste WO starter met:
 • Maximaal 2 jaar werkervaring
 • Een passende studieachtergrond, zoals bijvoorbeeld Psychologie, Arbeids en organisatiepsychologie, HRM, Culturele Antropologie, Gezondheidswetenschappen of Communicatie. Let op: dit is geen harde eis! Andere studieachtergronden zijn zeker denkbaar. Bij ons gaat het namelijk om jouw persoonlijkheid en drijfveren
 • Passie om bij te dragen aan verjonging en vernieuwing van de zorgsector.

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta hebben we een droom: iedereen op avontuur van werkgeluk. Wij dragen hieraan bij door starters op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te koppelen aan organisaties die wel wat opschudding kunnen gebruiken. Door het maken van de juiste match, zijn beide partijen gelukkiger met hun werk. En hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Als Recruiter werk je fulltime op ons gezellige kantoor in Amsterdam (check onze Insta voor een sfeerimpressie!). Je gaat aan de slag in het team Ziekenhuizen. Het is jouw doel om duurzame matches te maken tussen pioniers en ziekenhuizen, door te selecteren op basis van drijfveren en identiteit. Daarnaast voer je zelfstandig intake- en selectiegesprekken en stel je de geselecteerde kandidaten voor aan de opdrachtgever. Na enkele tijd weet jij als geen ander wat pioniers drijft, motiveert en onderscheidt! 
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Werken bij het tofste ontwikkelingsbureau met de leukste collega's, natuurlijk! 
 • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt
 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym
 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt
 • Een salaris van €2150 - 2300 bruto per maand
 • Heerlijke, verzorgde lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s, uitjes met de hele organisatie en - voor de sportievelingen onder ons - de mogelijkheid om mee te doen met de bootcamp op maandagavond!

Jouw Opdrachtgever

Studelta helpt jonge mensen aan toffe inhoudelijke projecten in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Waar wij in geloven? Als je studenten en starters een kans geeft, gecombineerd met vertrouwen en verantwoordelijkheid, gaan ze shinen. En dat helpt de organisatie waar ze werken verder. Over die organisaties gesproken, wij bemiddelen alleen mensen bij organisaties die ook echt willen veranderen en ontwikkelen. Je kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden; groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef. 

Geïnteresseerd? 
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 18 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack