Recruiter bij Studelta

Help starters op weg in het maken van impact binnen maatschappelijk betrokken organisaties!

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je staat aan het begin van je carriere en hebt oprechte interesse in mensen. Je stelt vragen over hun achtergrond en maakt daardoor makkelijk verbinding met onze pioniers. Daarnaast heb je de drive om maatschappelijk betrokken organisaties zoals ziekenhuizen, zorginstellingen en gemeenten een lekker op te frissen! Door jouw organisatiesensitiviteit voel jij aan hoe een organisatie in elkaar steekt qua organisatiecultuur. Binnen jouw vriendengroep sta jij bekend als degene die het wel even regelt allemaal: je toont initiatief, straalt energie uit en houdt ervan om samen met je team een mooi resultaat te behalen. Daarnaast werk je gestructureerd, maar kun je ook omgaan met onverwachte vragen of deadlines. Tot slot ben je een doorzetter. Jouw instelling is dat de juiste kandidaat er altijd is en dat jij deze kandidaat gaat vinden.

maatschappelijk betrokken organisaties. Recruitment, (Toegepaste) Psychologie, Arbeids- en Organisatiepsychologie, New Media and Digital Culture, Marketing, Bedrijfskunde, Culturele Antropologie, of Communicatie.

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta hebben we een droom: iedereen op avontuur van werkgeluk. Wij dragen hieraan bij door starters op de arbeidsmarkt te ontwikkelen en te koppelen aan organisaties die wel wat opschudding kunnen gebruiken. Door het maken van de juiste match, zijn beide partijen gelukkiger met hun werk. En hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Als Recruiter werk je vanuit huis (in corona tijd) of op ons gezellige kantoor in Amsterdam Noord. Je gaat aan de slag in het recruitment team en gaat langs bij opdrachtgevers binnen ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten en/of woningcorporaties. Het is jouw doel om duurzame matches te maken tussen pioniers en opdrachtgevers, door te selecteren op basis van drijfveren en persoonlijkheid. Daarnaast voer je zelfstandig intake- en selectiegesprekken en stel je de geselecteerde kandidaten voor aan de opdrachtgever. Na enkele tijd heb jij veel maatschappelijk betrokken organisaties van binnen gezien, leer jij onze opdrachtgevers goed kennen en weet jij als geen ander wat pioniers drijft, motiveert en onderscheidt!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil jij je ontwikkelen als recruiter binnen een jonge, maatschappelijk betrokken organisatie? Dan is dit de ideale baan voor jou! En verder...
 • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym;
 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
 • Heerlijke, verzorgde lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s op ons dakterras (check: hoogtij.amsterdam), en uitjes met de hele organisatie.

Jouw opdrachtgever

Waar we bij Studelta in geloven? Dat de inzet van jong talent zorgt voor verandering en vooruitgang binnen organisaties. Daarom zijn we nu ook op zoek naar jong talent om onze eigen organisatie verder te versterken en bij onze doelgroep aan te sluiten.

Studelta is maatschappelijk betrokken en wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we willen gebruiken om betere resultaten te halen. Er wordt gestreefd naar naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle verschillen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk op zondag 31 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur