Projectonderzoeker 'Het Nieuwe Werken'

Zet jouw onderzoek skills in om een adviesrapport te schrijven wat de basis zal vormen voor een belangrijke business case over ‘Het Nieuwe Werken’ bij deze zorgorganisatie.

 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent van nature nieuwsgierig. Jij durft (kritische) vragen te stellen zodat je snel helder krijgt wat er precies aan de hand is. Jij werkt het liefst zelfstandig en bent ook best een beetje eigenwijs: dit zorgt ervoor dat je initiatief neemt en jouw ideeën uitvoert zonder alles continu te checken bij jouw leidinggevende. Hierin word je zeker gekenmerkt door jouw boerenverstand! Maar omdat je vooral ook gedreven bent om tot een goed resultaat te komen, kijk je zeker ook verder dan je neus lang is. Vanuit jouw enthousiasme weet jij trouwens goed draagvlak te creëren, zodat collega’s met jou willen meewerken naar dat goede resultaat. Bovenal kom jij gemakkelijk tot de kern van een verhaal en vind je het leuk om onderzoeksresultaten feitelijk en overtuigend te verwerken in een rapport. Oh enne: dat kun je ook nog eens snel fixen!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Idealiter een bedrijfskundige of economische achtergrond, maar Human Resource Management, Arbeids & Organisatiepsychologie, Logistiek of Gezondheidswetenschappen zouden goed kunnen aansluiten. Of iets heel anders. Let op: een specifieke studieachtergrond is dus geen vereiste!

 • (Aantoonbare) affiniteit met de zorg. 

Wat houdt dit avontuur in?

In 2017 heeft een pionier via Studelta onderzocht hoe de kantoorruimten van deze (zorg)organisatie efficiënter ingericht konden worden. Een kantoortuin? Of toch ouderwets in aparte hokjes? Het rapport van toen is inmiddels wel verouderd: er is nogal wat veranderd! De organisatie is gegroeid qua aantal werknemers en heeft een fors bedrag uitgetrokken om de ruimten te renoveren. En daar komt jouw taak om het hoekje kijken: het herzien van het rapport! In 1 maand tijd doe jij onderzoek naar “het Nieuwe Werken” bij deze zorgorganisatie. De resultaten verwerk je in een rapport, waarin je de organisatie advies geeft over hoe zij zo efficiënt en slim mogelijk om kunnen gaan met het vastgoed. Je gaat veel met collega’s in gesprek en krijgt de ruimte om creatieve ideeën aan te dragen - niks is te gek! Verder haal je ook informatie op en zet je belangrijke feiten en cijfers op een rij. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om jouw onderzoekskwaliteiten in te zetten en binnen een maand tijd een gedegen rapport op te leveren! Het gaat om:

 • Een opdracht van in ieder geval een maand voor 32 uur per week. 

 • Begeleiding vanuit Studelta

 • Salaris (tussen de €2300 en €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Betrouwbaar, nieuwsgierig en ondernemend zijn zeker kenmerken van deze zorgorganisatie. En die kernwaarden sijpelen niet alleen door naar hun bedrijfsvoering, maar zeker ook naar de zorg die zij leveren! Ze zijn gespecialiseerd in begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Bovenal staat het geluk van alle betrokkenen centraal. Zo wordt er geïnvesteerd in de medewerkers, zodat de zorg voor de cliënt optimaal is. Jouw rol in dit plaatje? De medewerkers op kantoor moeten natuurlijk ook gelukkig zijn! Als projectmedewerker ga je vooral zelfstandig aan de slag, in dienst van twee managers. Zie het als een opdracht die je van hen krijgt, alsof je haast al zelfstandig ondernemer bent. Ga het maar fixen! 

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 14 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack